Članstvo AMZS , omejitev km pri vleki ???

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik BigBoss pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Raje skleni Asistenco pri Triglavu, peljejo tudi iz Zagreba v Ljubljano
grin1.gif
ja pa jade. triglav obira kjer je mozno in treba je preuciti tudi ostale dejavnike. pri triglavu je treba imeti zavarovan se slepic, da ti pripeljejo avto iz zagreba v lj brezplacno. ti pac tole pises zato, ker si poleg avtomobilov primoran prodajati tudi ostalo periferijo. podobno kot postarji za salterjem cestitke in cajtegne.
imas vec clanstev amzsja in si malce preberi pogoje. jaz bom pa avto zavaroval pri tiliji, kjer je najcenejse obvezno zavarovanje, hiso pri generali, ker imajo dolocene prednosti zame, vleko pa zaupal amzsju, ker imam odlicne izkusnje.

samo malce preveriti je treba pogoje pri ostalih ponudnikih in ne vrat na nos vzeti komplet zavarovanja pri zvenecih imenih, ker cetudi je po kaksnem cudezu vse skupaj cenejse se kasneje lahko ustejes, ko je treba zavarovanje dejansko uveljavljati. kot receno sem imel s tem pri triglavu najslabse izkusnje in sem se pocutil kot najvecji grand theft auto.

Ne vem, če govoriš iz prve roke, vendar je moja izkušnja s Triglavovo asistenco povsem obratna.
Avto mi je crknil sredi Francije (itak v soboto popoldne, dopust je bil planiran do nedelje). Triglav asistenca se je izkazala za izvrstno.
Poslali so avtovleko, ki je avto odpeljala do prve delavnice.
Nato je prišel taksi, ki naju je odpeljal do hotela (>100km).
Rezervirali drugi hotel in poslali taksi, da naju je odpeljal tja.
Odpeljali avto od lokalne delavnice do pooblaščenega servisa.
Odpeljali avto od pooblaščenega servisa do Slovenije.
Edini stroški, ki sem jih ob tem imel, so bili povezani z višjim računom za mobitel ...
Skratka moja izkušnja 1A. Sploh nočem pomislit kakšni bi bili stroški, če te asistence ne bi imel
uf-1.gif
.

Tocno to, Triglav ima Asistenco vredno vsakega centa in to potrdijo tudi drugi agentje ( tisti seveda ki nimajo opranih možganov še) .

Recimo Maribor če se ne motim me je iskreno nasmejal, ko je kolegu crknil avto, je asistenca prišla po avto, njemu so pa ponudili taxi do višine xx eur , da ga pelje do službe, da nebo ravno tam na cesti ostal. To je pa to
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Recimo Maribor če se ne motim me je iskreno nasmejal, ko je kolegu crknil avto, je asistenca prišla po avto, njemu so pa ponudili taxi do višine xx eur , da ga pelje do službe, da nebo ravno tam na cesti ostal. To je pa to
hysterical-1.gif
Pa ti je kolega povedal katero asistenco je imel?
Ker v boljši je vključen nadomestni avto do treh dni, itd. V osnovni (ki stane 10 EUR oz. nekaj podobnega) pa so seveda bolj ''osnovne'' zadeve. Tako da se lahko nasmejiš samo kolegu, ki je pač ''šparal''. Je fajn primerjat krompir s krompirjem, ne pa s solato.
tongue-1.gif

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Ima kdo izkušnje z asistenco (maxi) pri Adriatic Slovenica? Kakšna je v primerjavi npr. s še enkrat dražjo AMZS?

lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Kaj bi pa še ti rad? kavo?

Ne, ampak nadomestni avto za vsaj 24 ur.

Kot rečeno, Triglav ima SUPER asistenco, 4 dni nadomestno vozilo brez omejitve kilometrine.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Predlagam ti da pokličeš na vsako asistenco oziroma zavarovalnico in jim das nekaj primerov, da te zanima kako se zadeva odvija v takem in takem primeru.

Razlike med letakom ki oglašuje asistenco in pa med prakso so običajno kar lepe
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Kaj bi pa še ti rad? kavo?

Ne, ampak nadomestni avto za vsaj 24 ur.

Kot rečeno, Triglav ima SUPER asistenco, 4 dni nadomestno vozilo brez omejitve kilometrine.
Toliko kot plačaš toliko imaš. A je tako?
Torej, če daš za asistenco 10 EUR pač nimaš nadomestnega avta, če daš pa 30 EUR imaš pa nadomestni avto, pa še kaj zraven. Zakaj se delaš neumnega? Pač nekaterim ne pomeni nadomestni avto nič in jim več pomeni 20 EUR prihranka. Važno, da jim crknjen/poškodovan avto dostavi asistenca domov.
Tisti, ki bi rabil pa še nadomestni avto, pač vzame dražji paket. Če pa ga ni in se potem *****, je pa zame en navaden bedak, ki očitno ne zna prebrati kaj kupuje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.515
10.735
113
itak, ker še malo se bo začel kregat, da nekje dobiš nadomestnega cliota, drugje pa A4ko.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne vem kako je to pri oplu ampak avto, ki ostane na cesti se ponavadi zrihta v enem dnevu, najbrz so opli nekaj posebnega, da rabis 4 dni nadomestni avto. pa tudi obicajen, vzdrzevan avto se ne kvari vsepovprek, da bi rabil vec kot enkrat na leto asistenco, morda je z opli drugace.
hysterical-1.gif

v osemnajstih letih sem rabil dvakrat asistenco, nekajkrat sem avto za silo zrihtal sam pa nimam pojma o sraufanju. drugace pa za avtomobile nekako sproti skrbim in ne crkujejo tja v tri dni.

ti pa zaradi mene placuj 500eur letno premije, upam, da dobis vsaj butlerja zraven.
zmaga.gif

zatezen pa si, dobro da ne kupujem oplov in ne bom naletel nate naslednjic, ko bom rabil nov avto.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
ggg

me zanima če boš v 1 dnevu popravil avto keteremu je npr odbilo jermen v petek popoldne. že tako, v primeru okvare v petek popoldne/soboto zjutraj si takoj ob 3 dni do popravila (če le ni kaj hujšega...)

aja tvoj uberwagen se ne kvari ker kot laik mehanik vse popraviš da ne crkuje... ti si res nekaj posebnega...

morda je tvoj avto tudi fasal obsevanje?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.515
10.735
113
na koncu pa, kaj potem če si en teden brez avta. Jebat ga, so še druge stvari v lajfu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Kaj češ prepričevat prepričane...
Meni se je okvara zgodila na poti na prvomajski odmor. Zamudili smo se skoraj dve uri, da smo avto prestavili na servis, premetali prtljago in odpeljali naprej na prvotni cilj z nadomestnim. Po počitnicah pa smo avta spet zamenjali in plačali račun za popravilo avta.
Tisto leto je bilo doplačilo pri Triglavu za asistenco bagatela. Mislim, da 1 €, da nas pač navadijo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
ksz..

kje hudiča ima AMZS cenik svojih servisnih storitev v njihovi delavnici, ker nikjer ne najdem tega?