Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Meni tudi 4.0.7.0 ni nikakor hotel prenesti posodobitel zemljevidov, tko da sem ga skenslal in vrgel gor 3.2.29 s katerim sem hitro opravil nadgradnjo.
Sem se prehitro pohvalil z novim GE, pri prenosu mi je dvakrat zablokiral, sem ga takoj zbrisal in šel na staro verzijo, ta mi je pa normalno prenesla karto, brez kakega problema.
Meni je s kartico namestilo preko Map updejtera verzijo NT brez težav.
Ni pa šlo namestiti NTU verzijo preko Map updejtera, ker je iskal prejšnje mape.
Zato sem naložil Garmin Express in mislim, da je po defaultu dalo gor 3.2.29? moram pogledati.
Toliko problemov s temi kartami še pa ne. Včeraj in danes sem se zajebaval s to posodobitvijo, ni mi uspelo. Za nekaj dni bom si dal počitka. Me ima takšna jeza, da razmišljam, če bi sedaj kupoval novi GPS, se sigurno ne bi odločil za Garmina.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.