Nimam časa , da bi se stem ubadal ..sem pa za probo poskusil druge naslove v Sloveniji pa sem ugotovil , da ni samo na moji lokaciji , da je problem še v drugih majnših krajih v Sloveniji ...vaseh.. podeželje itd.. V glavnem Garmin naprava ne deluje kot bi morala(karte)..Jaz uporabljam IGO , ki deluje OK , je pa težko razložit nekomu , ki ima Garmin napravo , da je pač tako kot je....Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik kaka pravi:
Karkoli si napisal je popolna neumnost ...če imaš navigacijo je google maps popolnoma odveč....zato pa je navigacija GARMIN... google maps lahko uporabljaš samo na telefonu lahko pa uporabljam navigacijo na telefonu pol pač ne rabim GARMINA ..
Rad bi samo da se zadeva porihta in da deluje kot je treba
- Prijavi se na tej strani: Klik
- ko si prijavljen, poiščeš bajto in z desnim miškinim gumbom klikneš na bajto kjer je napačna številka in oddaš prijavo.
- to narediš za vse naslove kjer si ugotovil, da narobe ali pa jih preveč pokaže
Kako priročnoCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik kaka pravi:
Karkoli si napisal je popolna neumnost ...če imaš navigacijo je google maps popolnoma odveč....zato pa je navigacija GARMIN... google maps lahko uporabljaš samo na telefonu lahko pa uporabljam navigacijo na telefonu pol pač ne rabim GARMINA ..
Rad bi samo da se zadeva porihta in da deluje kot je treba
Recimo na vsake 4-5 naslovov v Nemčiji...Franciji...Avstriji..u name it rabim googlat naslov zaradi nepopolnih podatkov
Ali je napačna cifra.......ali napačna poštna.....ali pa rabiš prit na Dieselweg 177....garmin pa najde preprosto samo do Dieselweg 99....
Potem veselo googlaš...najdeš točen naslov firme na google maps...oz v kakem "dojče BIZI.si"....klikneš kontakt....klikneš na zemljevid ki ga ponujajo pod zavihkom "kako do nas"
In primerjaš lokacijo mreže iz zemljevida......z mrežo na garminu...in ročno vneseš do kam naj te navigira.....še vedno sem bil 100% uspešen...
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Garmin in iGO uporabljata iste Here karte, le da so shranjene v različnem formatu.
p.s.
Da ni kje na teh starih napravah katere si probaval, unicode CN gor.
Res zanimivo ... ne gre se da boš čaral po kordinatih naslove ..zadeva kot je garmin mora delovat, ko napišeš naslov te mora pripeljat na naslov , ki si ga napisal ne da iščeš na petih lokacijah.. Imam primer , ki je nekdo spraševal kje je pravi naslov, ki ga išče, ker je imel več naslovov na garminu..Citat:
Uporabnik Frenckie pravi:
Lahko si pa pomagaš tako, da v Google Map poiščeš koordinate naslova in le te vpišeš v Garmina, pa te bo 100% vodil pravilno.
No vidiš kje je zdaj logika ..zakaj 2 naslova..Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Probaj naslov Ilirska ulica 2, Ljubljana. Meni ponudi garmin 3597 dva naslova.
iGO ima fpa datoteko, kaj pa bi lahko imel Garmin..Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Pri iGO Primo ne pozabit, da je za točnost pri iskanju naslovov zelo pomembna.fpa datoteka.