Meni je danes lepo naložilo 2015.30, pa še 5 popravkov poleg. Imam 2597 LMT, naprava po nadgradnji lepo deluje, brez kakih problemov, nisem pa še nič preverjal novitet. Nisem nič brisal, ni se nič puntalo je vse sam naložil. Le ko je pobral 99% ni šlo več naprej, prenos je bil 0 kB/s, pisalo je, da je še za 3 ure prenosa, vendar je ta čas že mlel podatke, kar mi sprva ni bilo jasno, sem pa sklenil, da naprave ne izklopim, če bi bila priključena tudi par dni. Čez dobro uro je vse skupaj naložil. Nadgradil je tudi programsko opremo iz v. 4.40 na 4.60, Language text na 1.90 (nimam pojma kaj je imel prej in kaj pomeni ta novi), Keyboards na 1.60, Localization Data XML file 03 (region file only - nimam pojma za kaj je) in Time Zone Map 15.00 - tudi ne vem kaj pomeni.
Pa če sem prav videl, je spet vnesen popravek, ker me je včasih želel pripeljati domov čisto naokoli, zdaj pa je startal iz garaže, kjer mora. Že več kot leto nazaj sem poslal na Garmin popravek, pol sem čez pol leta opazil, da me pelje domov pravilno, kmalu je pa spet izginil in me je peljal spet po stari ruti, čisto naokoli, kjer sploh ni šans, da pridem v garažo. Ampak ima vrisano isto pot tudi Google. Naslednji teden malo stestiram.