City Navigator EU NT/NTU 2014.30

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
@popotnik
Na pozabljeno geslo lahko kar pozabim, ker je registrirani mail medtem prenehal delovati oz. sem zamenjal operaterja.
Al mi sedaj lahko kaj pomagajo v Šenčurju?
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz uporabljam samo NT. Vedno mi samo NT posodobi, NTU pa sunem, če je potreba.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Pa bo meni posodobilo na NTU ali NT. Prej na pašnikih sem vedel, kaj dolpotegnem, sedaj pa ne vem, kaj me bo doletelo.
Pri posodobitvi piše : Polna pokritost Evrope 2013.40

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj ni tak hudo, od zadnjega javljanja je snelo še dodatnih 500Mb
smile-1.gif

Sem pa tudi na Telemachu

wtf reklama za nuvi 200....kaj to cn2008 dol vleces
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Hehe, to je pač reklama, integrirana v prastarem Updaterju, ki dela brezhibno. Je bila pa 200ka eden boljših modelov oziroma 205ka.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik aton pravi:
Pa bo meni posodobilo na NTU ali NT. Prej na pašnikih sem vedel, kaj dolpotegnem, sedaj pa ne vem, kaj me bo doletelo.
Pri posodobitvi piše : Polna pokritost Evrope 2013.40

Pol se pa napasi
evil.gif

Nisem siguren, kje je določeno, s katero naj posodobi, verjetno v .xml datoteki, saj druge ne gleda pri updejtu.

device.xml

Malo poglej po datoteki
evil.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Baje, da NT verzija dela brez problemov na novejših napravah, v kolikor ne pišeš šumnikov. Težave so obratno NTU na starejših napravah.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
@popotnik
Na pozabljeno geslo lahko kar pozabim, ker je registrirani mail medtem prenehal delovati oz. sem zamenjal operaterja.
Al mi sedaj lahko kaj pomagajo v Šenčurju?
sprasujem se.gif

Si probal vsa gesla, ki se jih spomniš in pogledal, če imaš morda geslo shranjeno v brskalniku?
Drugače pa pokliči na Garmin in povej tvoj problem in ti bodo napravo odregistrirali in ponovno registrirali na nov mail.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Sem kontaktiral njihov suport kako mi lahko pomagajo
"Problem" pri prvi varianti je, da lahko probaš nekajkrat, potem moraš pa mal počakat, sicer ne vem kolk časa.
Bom vidu, kaj mi bojo odgovoril.
write.gif

Sem poklical v Šenčur in so mi poslali nadomestno geslo in sem potem zrihtal, tako da zdej spet pridem na MyGarmin.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
KSZ...

Malo za šalo, malo zares.
Glede na to, da smo do sedaj vsako na novo plasirano karto še vročo temeljito prešlatali, secirali in stestirali ter v njej našli kup nepravilnosti, se mi tokrat zastavlja vprašanje. Pa ne da so tokrat naredili karto brez pomankljivosti, oz. napak.
sprasujem se.gif

Pač, glede na to, da o sami karti CN NT 2014.30, na tem mestu še ničesar nismo rekli.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Naredijo tudi vedno nove ceste, ki jih ni.

Predora pod Bikovim še ni, v AR pa je.

Pa ostalo, kar sem opozoril, še vedno ni popravljeno, pa je nekoč že štimalo
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Za rezio mi še kar niso odobrili popravka, pa sem jim ga že 2x poslal in sta še vedno oba označena, da sta v procesu.
Daj javi koordinate manjkajočega predora, da vnesemo, če še nisi slučajno sam.

I

Izbrisan uporabnik #488

N43 23.105 E17 01.197
N43 21.653 E16 58.737

Ampak tu bodo morali kar lepo zrisati kot se šika, poleg tega pa tudi dodati avtocesto do Ploč, ki so jo menda ravnokar odprli.

Samo počasi
smile-1.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Kako se to pri Garminu, oz. Navtequ spravijo k delu, če dobijo naprimer zahtevo za dopolnitev nekega cestnega priključka? Gredo v preverbo stanja v reali ali počakajo, da dobijo kar se da veliko podobnih pripomb?

Pač, ko berem vaša ena in ista prizadevanja za posodobitev nekega cestnega odseka, ki z njihovih strani ostane neuslišano celo po treh posodobljanih, dobim občutek, kot da so nekje v vesolju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za meddržavno mejo med Grčijo in Albanijo ob obali sem tudi sam javil pred letom.

Na HERE map reporter še vedno ni vrisana (na Here map creator pa je), v starem zemljevidu lani je bil pravilno vrisan stik, sedaj stika, kar pomeni, da te navigacija vodi povsem narobe, okoli.

predor pa je na creatorju že vrisan, tak da bo zgleda "kmalu"
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem danes tudi jaz eno javil
smile-1.gif

Novi rondo Pohorska-Lackova, je že odprt.