City Navigator EU NT/NTU 2014.10

I

Izbrisan uporabnik #488

Dobro, da se lahko napasemo
smile-1.gif

Mogoče pa čakajo AR, da jim ne skočijo v zelje...

Tisto je šele fiasko, totaln.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Čisto vse napake ima identične kot jih je imela 2013.40, tudi za Italijo v okolici Udin
smile-1.gif

Torej so očitno nadgrajevali karto 2013.40 z novimi podatki namesto 2013.41 in tudi to je morda razlog, da karta 2014.10 še ni uradno izšla.
Nekako jim bo časa zmanjkalo letos za 4 posodobitve na leto.

Namesto da imajo reorganizacijo pri Navigo hr bi jo raje naredili pri Navteq-u, ker take mučke ki jih delajo zadnji čas ni več za nikamor.

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
Posodobitev je na voljo !!!!!!
Pravkar vlečem dol, upam, da brez napak......

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Kolikor sem zaenkrat preverjal je manifest.xml identičen kot od prerelease.

To pomeni, da so napake za Italijo in Nizozemsko prisotne.
Če so izdali sedaj karto za katero vedo, da so iste napake za Nizozemsko in Italijo kot v verziji 2013.40, potem jim res več ni pomoči in se že na veliko delajo norca iz uporabnikov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Popaseni zemljevid je identičen s tem, ki je uraden, tak da, no, saj to smo že prej pravilno domnevali
smile-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
ALT + PRTSCR ti shrani le aktivno okno - zna biti uporabno, ko imaš kake XXX strani odprte (saj ne da bi se že dogajalo
tongue-1.gif
).

Drugače pa - dobrodošel.

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
Hvala.

Drugače pa se že šušlja za 2014.20, ki naj bi izšla 22. avgusta.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Sem opazil včeraj nekaj zanimivega pri mapupdater, do sedaj, ko ti je vrglo ven opozorilo, da imaš premalo prostora in če si prekinil in ponovno zagnal mapupdater je pisalo " želite ponovno namestit zemljevid ", včeraj pa samo " kupite nove zemljevide ali izhod ", šele ko sem kliknil na ročno vnesi ključ in ga dal not mi je ponudilo kaj želim prenest.

Če me spomin ne vara do sedaj ni tega delalo ali pa se samo ne spomnim?

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
Se nekaj dogaja, ker meni je sinoči prenesel zaklenjene mape! (Pristnost zemljevidov ni moč ugotoviti). Zraven mape je sicer nov unl fajl.
Na My Garmin imam obvestilo, da je prišlo do napake med prenosom in naj poiščem dol potegnjene mape na PCju in naj ponovno zaženem instal. V kolikor, da ne najdem map, naj ponovim download. Le tega pa ne ponudi, Mapupdater pa se prenosu upira, češ da so mape že prenešene.
Skratka, naredili so celo štalo in malo znanost.
My Dashbord kaže da so mape up tu date. MyMaps pa Map Install Failed.

Nazadnje urejeno: