Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
KSZ... Posodobil z brezplacno nadgradnjo ki je na voljo 90 dni po pridobitvi signala s satelitov. Na nuvi 3760T mi ni nalozilo verzije s sumniki in sicniki pac pa kar navadno. Mozno da zaradi verzije firmwarea, le-tega nisem se nic posodabljal. JCV mi deluje v celozaslonaskem nacinu (mislim da so polovicni JCV dodali kasneje). Ali JCV prikazuje ob izkljucenem zemljevidu CN EU in vkljucenem zemljevidu AR ?
Žal ne.
JCV prikazuje samo z karto CN.
Sem že kar nekajkrat pisal na Navigo.hr pa ni do sedaj še nikakršnega efekta za jcv.
Lahko se mi pa pridružite in vsake toliko časa pošljete vprašanje kdaj bodo omogočili JCV tudi v AR tukaj na:
D2665040A.JCV sem nalozil na 765T, deluje ne ravno hitro v testu, bom pa ga testiral med voznjo, ce bo se na robu uporabnosti. Me pa cudi, da se tega krizisca na avtocesti v smeri MB - LJ pri Slivnici odcep za Ptuj se ni notri.
@Popotnik
Sem jim sedaj tudi jaz poslal to vprasanje glede JCV. Napisal pa sem jim tudi , da naj uredijo omejitve hitrosti po Hrvaski, ker taksne kot so sedaj, bi bilo bolje, da nebi bilo nobenih. Sploh pa je katastrofa na stari cesti Karlovac proti morju
Ker mi težave dela samo ri karti CN 2012.20 kar tukaj.
Map source mi dela težave, ko hočem označiti v CN 2012.20 države mi piše da je program naletel na napako in vse skupaj se ustavi. Ne morem niti pogledati katera je ta napaka. Map source je 6.16.2 in je spremenjen, z tistim ki sem ga pa dobil zraven karte pa mi piše da kartografski izdelek ni odklenje, da moram to narediti v spletu.
Po tvoji zaslugi na 1300 na tej relaciji prikazuje JCV izhod za letališče, Fram. Tistega po razcepu LJ, MB, MS iz smeri Ptuj proti MS. Je pa ta v resnici na relaciji LJ - MS. Karta je CNUENT 2011.40 za JCV datoteko pa ne vem, lahko pogledam šele v petek.
EDIT:
Slika je iz enega odcepa pred tem o katerem govorim. Če je potrebno v petek prilepim pravo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.