Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Oooo, ko sem se že "bal", da bodo spet udarili mimo, so me zelooooo presenetili. Avto ima še vedno Citroenovo dušo, odštekan dizajn in kar je najbolj pomembno še vedno ima hidravliko
Nemci lahko samo sanjajo, da bo Citroen hidravliko umaknil ven iz avta in šel na špartanske fedre.
Ampak, kaj se kdo spomni kakšne so bile spy slikice od tega avta? Na tistih slikah je zgledal katastrofa,tukaj pa ulala.
Res lep avto, karavanska različica je še lepša od limuzinske. Mogoče se v limuzini v zadnjih lučeh vidi še kakšna podobnost z drugimi znamkami avtomobilov. Pri karavanu pa je prav svoja oblika. Mogoče luči malenkost spomnijajo na C4 Picassa.
Po dolgem času, končno spet en Citroen, ki je na pravi poti..., ne, da caplja v Nemški senci in ni ne tič ne miš.
Tole je res lep izdelek, sploh notranjost je 1A. Če bo cena vsaj približno podobna, kot pri dosedanjem C5, se nimajo česa bati.
Morem priznati, da me presenečajo v Citroenu....imajo kar dobre avteke, vsaj izgled je ratal dober....ampak me prav zanima, kakšna bo kaj kvaliteta teh novih c5...drugače bo pa suv tudi zanimiv od citroena....
Meni je tudi zelo všeč tale novi C5. Prejšnji mi je bil bolj tako-tako. Noro všeč pa mi je C6, tak gangsterski avto. Ima nekaj na sebi, tako kot je imela DS-ka
. Nekdo pred mano je nalepil posodobljeno DS, ali je to fotomontaža, koncept ali kaj več? Praktično avto iz 60-ih let prejšnjega stoletja, posodobljen za današnje čase.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.