citat predsedniškega kandidata *DELETED*

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Brez zamere, ampak čista nebuloza.

S temi besedami bi lahko kandidiral na volitvah za parlament, kjer bi potem, če bi bil izvoljen, DEJANSKO lahko kaj naredil.

Če še ni pogruntal, je predsednik bolj kot ne protokolarna funkcija. In s tem sam sebe v gnoj tlači oz. po domače rečeno u iber naklada. Ja, saj vemo, važno je da do stolčka prideš in si potem greješ rit za 4 leta. Potem je še plača za dodatno obdobje in si zmagal. Vmes pa ni hudič, da si česa ne najdeš.

Moje mnenje: predsednik mora biti nekdo z izkušnjami in veliko mero modrosti. Ne pa malinavc pri 30-ih.

PS: Piss off s takim oglaševanjem.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Mogoče res. Torej praviš, da Predsednik ne more odstavit ministra in da ne more rečt, kak bo Slo šla dalje? Mogoče, se bote nekateri zaj smejali, samo jaz pač nimam neke veze o politiki, ker me pač ne zanima , niti malo. Rad pa bi, da bi se kaj premaknilo v Sloveniji glede interesov mladine in da bi začeli delat na prihodnosti.Da se nena zaj zastojn je.bem na študiju, pol pa bom z diplomo in brez dela.
uf-1.gif

Danes sem videl intervju z njim in me je prepričal. To je to.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Predsednik VLADE zelo lahko odstavi ministra, predsednik DRŽAVE je pa opica in pa vrhovni poveljnik oboroženih sil

sem popravil