Ni mi v interes odg. tole si si izmislil, da privabiš pozornost drugih uporabnikov, in da se dela galamo po portalu, kot prvo mal je bil vrjetno razočaran, ko sem mu omenil, da ima 10 let stare gume, to meni nič ne pomeni, če jih bom menjal doma, jih bi PREC, ampak moj vulkanizer je 30 km stran in v tej razdalje, k si niti nebi predstavljal lahko zletiš s ceste, ker ti je en BEDAK namontiral gor 10 let stare gume, razpokane.
To, da me je nagnal je LAŽ, da spet privabljaš druge.
Motor je bil brezhiben, saj sem ga pogledal, je lepo lanfal, ampak meni to nič ne pomeni, če je avto zadaj gnil, kot nobena honda., to da ga je nekdo kupil je vrjetno rabil motor oz. je šel na JUG, zato cene ni zbijal
Me prav zanima, kakšni troli ste drugi, ko sme takole dostikrat menjal avto pa pridejo na ogled in komplicirajo 100 na uro, zaradi rahlih prask, kakšne rje minimalne, .....samo, da bi nižal ceno, OK saj sedaj na te stare avte ne vlagam nič, sam teral bom, ko pa bo kaj hujšega prodal, zaenkrat je avto brezhiben. Sem pa še vsaki avto prodal v parih dneh, najdlje se je prodajal 2 tedna, ker nisem spustil cene....eni ne znate cenit dobr avto in avto, ki je zjahan, mečete vse v en koš, ko sem pred 2 leti kupil avto sem dal 300 evrov več, kot so ostali stali, pa sem imel v 2 letih in 50.000km samo za menjat akumolator ter gibljivo cev, ker je razpadla na OFF road-u