cigoti z mojim avtom :o

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik krizo pravi:
avto je imel totalno zgnito podvozje, most preluknjan od rje, roka zvita.... sem ga nameraval dati na odpad.

za foro sem ga objavil na avtonetu, opisal stanje, cena 100€.... v roku 15min od objave sem že dobil prvi klic, vsega skupaj pa že čez 15 klicov!!
shocked-1.gif

Klasično si se mimo zapelo za 200€. Da meni začne telefon zvonit kot zmešan, prec dvignem ceno iz 100 na 300, nakoncu ga pohandlaš za 25, al pa še to ne. Deli z balenota pa tak načeloma grejo na vsak japonski avto do 2000 letnika
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik drmr pravi:
@ masterr

zdej bi rad pa za par 100€ nove gume gor pa ne vem kaj še vse
stupid-1.gif

zato pa greš na tehnični pregled da vidiš če je avto še varen za na cesto
bonk.gif

Le kdo bo dal nove gume razen, če je malo višja cena, ampak neke normalne gume, ne razpokane, stare recimo 3 leta, ne pa neke stare, razpokane.

Meni so pred 5 leti v avtohiši AVTODELTA prodali avto na katerem so bile izjemno stare gume, eno mi je razneslo tik pred domom, ena je sama spuščala....

Model. Za 100€ še pasje hute ne dobiš poštene, ti bi pa mel na voznem avtu solidne gume.

Potemtakem je avto za 100€ brez gum vreden kolko? Minus 200? Da mu daš 200 da ga odpelje?
confused-1.gif

Najbolj brihten ti nisi ne?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.963
113
pri taščici
A s kupcem za sto evrov lahko naredi prodajno pogodbo in potem na njeni osnovi odjavis avto. Seveda kupcu tudi ne das tablic ker jih bos rabil za odjavo. Ko jaz naredim odjavo, pa potem mene ne zanima ce drzava ne zna najti kupca(kupec seveda najde drzavo za socialne transferje in le ta mu jih tudi nakaze.)

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Spet en za en drek zakon, oz zakon z namerno luknjo. Slovensitan pač.
V naslednji iteraciji naj napišejo v zakon, da po tablice pridejo specialne enote slovenske vojske, luknjo pa še vedno not pustit, bo ziher pomagalo.
hysterical-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Tale zadnji avto k sem kupil, prodajalec mi je dal na avto dobre gume, še nekaj časa nazaj mi je hotel en ŽIROVC prodat avto na katerih so bile kar cca 10 let stare gume , kot prvo, ko sem to zagledal sem ga napizdil in sem mu ravno takole povedal, kaj če kdo kupi ta avto in se ponesreči....doma pa je imel parkirano Hondo Accord, eto, kdor je iz Žirov pri gasilskem domu, siva Honda, nasproti gasilskega....prej je vozil staro Hondo.

Gume je pa menda menjal, ker so bile še dobre gori in je dal ene stare zjahane gor, k mu jih je en Žirovc pocen zmontiral.
bonk.gif

hysterical-1.gif

buhtl, al ceno tolk znižaš za nove gume pa jih sam pol kupiš al pa si tih...
bonk.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Vsaka ti čast, če si že toliko avtov menjal, jaz sem sklepal, da niti avta prodat ne znaš.

Ne, on kupuje zjebane avte, jih poštima in potem pod ceno prodaja, pač autohandlerkaritas
smile-1.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Tale zadnji avto k sem kupil, prodajalec mi je dal na avto dobre gume, še nekaj časa nazaj mi je hotel en ŽIROVC prodat avto na katerih so bile kar cca 10 let stare gume , kot prvo, ko sem to zagledal sem ga napizdil in sem mu ravno takole povedal, kaj če kdo kupi ta avto in se ponesreči....doma pa je imel parkirano Hondo Accord, eto, kdor je iz Žirov pri gasilskem domu, siva Honda, nasproti gasilskega....prej je vozil staro Hondo.

Gume je pa menda menjal, ker so bile še dobre gori in je dal ene stare zjahane gor, k mu jih je en Žirovc pocen zmontiral.
bonk.gif

hysterical-1.gif

bonk.gif

Hehe, zgleda je žajfa kupvau tastaro hondo. Je pravu stari, da je prišel en kmet in zbijal ceno, pa nekaj "poznavalsko" šimfal avto, kot da bi moral bit nov. Avto pa full ohranjen, delal v nulo, letnik 1993, samo mal rja ga je načenjala, ga je sam nagnal pacienta
smile-1.gif
Drug dan je prišel en drug, vesel, da je dobil super ohranjen avto, ki ga je iskal in ni niti poskusil glihat.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ni mi v interes odg. tole si si izmislil, da privabiš pozornost drugih uporabnikov, in da se dela galamo po portalu, kot prvo mal je bil vrjetno razočaran, ko sem mu omenil, da ima 10 let stare gume, to meni nič ne pomeni, če jih bom menjal doma, jih bi PREC, ampak moj vulkanizer je 30 km stran in v tej razdalje, k si niti nebi predstavljal lahko zletiš s ceste, ker ti je en BEDAK namontiral gor 10 let stare gume, razpokane.
To, da me je nagnal je LAŽ, da spet privabljaš druge.
Motor je bil brezhiben, saj sem ga pogledal, je lepo lanfal, ampak meni to nič ne pomeni, če je avto zadaj gnil, kot nobena honda., to da ga je nekdo kupil je vrjetno rabil motor oz. je šel na JUG, zato cene ni zbijal

Me prav zanima, kakšni troli ste drugi, ko sme takole dostikrat menjal avto pa pridejo na ogled in komplicirajo 100 na uro, zaradi rahlih prask, kakšne rje minimalne, .....samo, da bi nižal ceno, OK saj sedaj na te stare avte ne vlagam nič, sam teral bom, ko pa bo kaj hujšega prodal, zaenkrat je avto brezhiben. Sem pa še vsaki avto prodal v parih dneh, najdlje se je prodajal 2 tedna, ker nisem spustil cene....eni ne znate cenit dobr avto in avto, ki je zjahan, mečete vse v en koš, ko sem pred 2 leti kupil avto sem dal 300 evrov več, kot so ostali stali, pa sem imel v 2 letih in 50.000km samo za menjat akumolator ter gibljivo cev, ker je razpadla na OFF road-u

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Šaljivdžija, si se prijavil na Kmetijo? To je nekje blizu tebe, ne? In tam verjetno nimajo neta, a?
evil.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pa ti bi krivil prodajalca ,če bi imel nesrečo?

Kaj če bi bil avto brezhiben in bi imel nesrečo bi potem krivil koga....unega ki ti je dal izpit ,cestno podjetje al kaj?

Kolikor vem se mora voznik pred začetkom vožnje prepričat če je z vozilom vse v redu....če gorijo vse luči ,če so gume ok in tako naprej.

Pogledaš avto...če ti je ok ga kupiš ,če ne ga pustiš...če se ga bojiš peljat domov potem si pa nabaviš vlečno službo.

Pa brez zamere.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ma ne zastopite, jaz bom vedel, ampak drugi ne bo vedel, pa bo avto vzel, ker je ugoden, če se že prodaja avto se ga prodaja za ceno, evre, če ne pa bolje da se ga pelje na odpad.
Kriv gor dol, noben, kot voznik sam.
10 let stare gume na reg.avtu pa saj so nori, nebi rekel, če bi bile 4-5 let, ki jih bi itak moral menjat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Masterr jaz ti prodam ene zimske sava s3 185/60r14 kupljene sred letošnje zime skupi z feltnami......pasale so na lantro....nevem kolk majo feltne šravfe

100eur!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

bonk.gif

hysterical-1.gif

bonk.gif

Hehe, zgleda je žajfa kupvau tastaro hondo. Je pravu stari, da je prišel en kmet in zbijal ceno, pa nekaj "poznavalsko" šimfal avto, kot da bi moral bit nov. Avto pa full ohranjen, delal v nulo, letnik 1993, samo mal rja ga je načenjala, ga je sam nagnal pacienta
smile-1.gif
Drug dan je prišel en drug, vesel, da je dobil super ohranjen avto, ki ga je iskal in ni niti poskusil glihat.

hysterical-1.gif

masterr,

You_just_got_pwned.jpg