Chrysler 300C

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Lepo povedano Jeremy Clarkson
grin1.gif

Joži Klarič, jr.
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Če kupuješ z razumom ne kupiš ne enega ne drugega če smo že pri tem
smile-1.gif
Kolega je hotel verjetno povedat da je bolj razumeno kupiti E60 od 300C, to pa je res. Vsaj čez nekaj let se ti bo ta razumnost obrestovala, če ne prej pa potem ko ga boš hotel prodat...

Nazadnje urejeno:

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
e60 je kar se izdelave in filinga v vožnji tiče formula proti 300ki...

tudi sam sem tuhtal o 300ki... pa je prevladal razum ... in je padla 61ka..

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
V enem testu je novinar rekel takole: ¨Če imaš 10.000.000 SIT (pač, je bilo tole ne 3-4 leta nazj), potem raje kupiš BMW 5!¨

Meni je ta avto tudi lep. Takrat pa mi je bil sploh lep in sem rekel, da ga bom kupil... A ko sem nabral dovolj denarja....sem kupil 5ko. In res je držala trditev novinarja. I eneko mi je rekel frend (še preden sem kupil avto).
Pri nakupu novega je tole sigurno res. Ravno tako tisto s čustvi, itd. Ampak, če pa kupuješ rabljenega se pa stvar malce obrne. Tele kantice so na pol zastonj in potem se (cenovno) nekako ne morejo več primerjati s petko. Lahko se s kakšnim oskubljenim Golfom recimo
grin1.gif
Pa pustimo pri miru kvaliteto plastike, itd.
Mene moti samo to, da ni možnosti SDI-ja vzet.
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
nena se menita o bmwjih v "e-jih" ker to alterovce full zmoti, in morjo it v google pa pogledat,..
Jaz si samo mislim: spet k... BMW-jaši
rolleyes-1.gif

Pa spet sem jim fouš.
zmaga.gif
Ne nisi nam fauš sam kvalitete še nisi spoznal ko boš boš razumel!
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
grin1.gif

Mater ej, veš da me vedno bolj mika ta BMW namesto Audija. Izgleda so namreč v zadnjem času ''cestni luđaci'' prešli iz BMW-ja na Audija in se mi ob vsakem pogledu na Audija sedaj skoraj želodec obrne.
Edino kar se bojim, je to da bom pozabil, kako se smernike uporablja.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
nena se menita o bmwjih v "e-jih" ker to alterovce full zmoti, in morjo it v google pa pogledat,..
rolleyes-1.gif

Pa spet sem jim fouš.
zmaga.gif
evil.gif

tako si reko prijatl.

Ne da bi nam bil fauš, enostavno mogoče niti tip za tak avto. nagroo lahko rečem da sem vozil cca 60 različnih avtov
v zadnjih 5 letih in rečem ti lahko da meni sede bmw v nulo. Sem vozil iste range recimo kot je 320, pa mene audi ne prepriča,
mercedez mi je len, nevem no, če je v človeku malo športnosti bo vzel bmw.

Ne rečem da je najjača kvaliteta, ampak enostavno me nič druga (za to kupno moč ki jo premorem) ne prepriča. Še najmanj
pa dizl, ampak to je spet druga tema,...

Vsakemu svoje, pa bo.

jaz sn recimo bol "Lojz", pa nerabim vlkega avta, samo nek klio mene ne gane, nekako avto nima duše. Pa mam raje
socjalnega bmwja ki žere 11 litrov, ampak to meni ne pomeni nič, dokler meni avto vlije voljo in veselje do vožnje, nudi
neko normalno vozno lasnost, kanček športnosti in lepe linije. Ker današni mali avti so grdi ko pras*ce. Fiat 500 še je
za pogledat, pa mini, ostalo pa jebemomater tote kliote pa puntote, to bi jaz z bagerjem tlačil,...

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
rolleyes-1.gif

Pa spet sem jim fouš.
zmaga.gif
evil.gif

tako si reko prijatl.

Ne da bi nam bil fauš, enostavno mogoče niti tip za tak avto. nagroo lahko rečem da sem vozil cca 60 različnih avtov
v zadnjih 5 letih in rečem ti lahko da meni sede bmw v nulo. Sem vozil iste range recimo kot je 320, pa mene audi ne prepriča,
mercedez mi je len, nevem no, če je v človeku malo športnosti bo vzel bmw.

Ne rečem da je najjača kvaliteta, ampak enostavno me nič druga (za to kupno moč ki jo premorem) ne prepriča. Še najmanj
pa dizl, ampak to je spet druga tema,...

Vsakemu svoje, pa bo.
Ni kaj za dopisat!
zmaga.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
voljo in veselje do vožnje, nudi
neko normalno vozno lasnost, kanček športnosti in lepe linije. Ker današni mali avti so grdi ko pras*ce. Fiat 500 še je
za pogledat, pa mini, ostalo pa jebemomater tote kliote pa puntote, to bi jaz z bagerjem tlačil,...
Temu se reče zadel v center!
cheer.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Meni pa Ford nudi veselje do vožnje. Jebemomast da je nekaj narobe z mano.
bonk.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Zame je avto sredstvo katero me dostavi iz točke A vtočko B.Ko sem bil mlajši sem bil najmanj dvakrat čisto na tem da kupim Bavarca, poleg tega sem pa imel še sodelavca kateremu se je še bog prikazoval v belo plavem krogu.
Ampak pri meni je vedno nekako prevladala pamet in bavarca nisem kupil, BMW vernik pa sedaj vozi Audi.
Kar se pa tiče tega Chrysler-ja je za moje oči povsem všečen, boljši vtis bi dobil če bi ga lahko potipal,peljal...... ,ampak če je za ceno Golfa morda ni tako slab nakup, je pa res da star ne bo vreden nič

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
A veš kolega ne morema sedaj pričakovat, da naju bodo razumeli, to kar sma napisala lahko razume nekdo, ki to doživlja.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
globlje pa boš moral seči v žep, da ne boš ti kakega iz gozda ven vlačo?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.