CHINA POST

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.284
7.055
113
pri taščici
45 dni je mislim da čas za disput. Če ne dobiš, ga odpri. Sem ga tudi jaz za nek ”ponaredek” ki je bil prodan za cca 20% cene(najbrž je bil original, samo naš trgovec ima tako maržo), pa ni nikdar prišel. Je pa denar nakazal nazaj,, pa mislim da ni bilo plačano preko paypala ampak direkt z viso electron.

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
45 dni je mislim da čas za disput. Če ne dobiš, ga odpri. Sem ga tudi jaz za nek ”ponaredek” ki je bil prodan za cca 20% cene(najbrž je bil original, samo naš trgovec ima tako maržo), pa ni nikdar prišel. Je pa denar nakazal nazaj,, pa mislim da ni bilo plačano preko paypala ampak direkt z viso electron.

Jaz sem par dni nazaj prejel blago, ki sem ga plačal 29.8.2013. Pa ni šlo za nobene ponaredke, niti ni šlo za paket ki bil vrednejši od 22 €. Zadevo bo torej tvoja prejela nekje za miklavža in s tem boš ubil dve muhi na en mah.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.284
7.055
113
pri taščici
Jaz sem zadevo naročil poleti, po dobrih dveh mescih sem dobil denar nazaj čeprav sem bil v skrbeh ker prodajalec ni imel ravno 99% rating. Štos je bil v tem da drugih prodajalcev te robe ni bilo. Aja, kupoval na madeinchina.com in ne na ebayu. Sem potem študiral, če bi zadevo naročil znancu v tujino, da bi videl ali bi on zadevo dobil.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
če si kupil preko ebaya in nikjer ne piše dejansko imena proizvajalca se nimaš kaj bati, najbolje pa da narediš printscreen oglasa in si shrani za vsak slučaj

tudi mene so ko sem nekaj stvari (original) naročil preko spleta iz amerike prvo pozvali o posredovanju dokazil o vrednosti paketa (seveda ti zraven prištejejo še stroške pošiljanja) šele nato ti povej če pride do uničenja - če bi šlo za ponaredke oziroma kakšne nevarne stvari

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
tud jaz čakam zadevo že 40 dni.na trackingu piše da je bilo 4.10.v lj in pote m 4.10. v CDG
bonk.gif

Enako je bilo z mojim paketom.

Kitajska, CDG, LJ, CDG, potem se je pa čez kak teden pojavil v nabiralniku
grin1.gif

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Včeraj sem dobil paket s Kitajske, ki je bil odpremljen 27.9...
Sem pa že čakal tudi dlje na kako stvar...
Na ebay-u pogledaš, kdaj je zadnji dan za dispute, in ga takrat tudi vložiš.
Lahko se ti zgodi, da bo šel dispute skozi in boš dobil svoj denat, na koncu pa še paket...

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
dokler je prva pošiljka, pa en kos, pa tako nizka vrednost po moje ne bodo uničevali pa komplicirali. Zna pa bit zanka, drugič kao naročiš 10 komadov za na bolho in hops, pa te hapsnejo. ne se hecat s količinami.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik pep pravi:
Lahko se ti zgodi, da bo šel dispute skozi in boš dobil svoj denat, na koncu pa še paket...

In v takemu primeru je fer (pošteno), da prodajalca obvestiš in mu nakažeš denar !

Drugače bo preveč takih : "Not ship to Slovenia,..."

BDW: Od Kitajcev kupujem samo še drobnarijo za katero se mi ne mudi.
HongKong ima skoraj iste cene in mnogo hitrejšo pošto. Včasih dobiš paketek prej kot v dveh tednih
cool-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
A DHL tud štrajka? Sem naročil paket iz Nemčije in je bil v sredo odposlan. Tracking nr mi kaže, da je še v Regensburgu. Saj vem, da je blo ravno čez praznike, sam se še vseen mal vleče.

Edit: Medtem ko sem pisal post se je status paketa spremenil na SILJUA!
cheer.gif

Nazadnje urejeno: