chevrolet bluetooth

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
Ima kdo novejsi chevrolet z vgrajeno BT povezavo?
smile-1.gif

Gre se sicer za chevrolet cruze, ampak najbrz je pri ostalih isto.

Meni ni mi jasno, po kaksnem kljucu se on povezuje s telefonom. Vcasih se avtomaticno poveze takoj ko vzgem avto, vcasih moram pritisnit gumb za telefon, vcasih pa tudi to ne pomaga. Edini ziher nacin je, da grem v meni iskat seznam povezanih naprav, poiscem svoj telefon in klinem povezi.

Seveda BT povezava nima nobenega smisla, ce se moras predtem sprehoditi skozi 10 menijev. Ta cas bi ze zdavnaj opravil klic s
telephone7.gif
na usesu, pa se na cesto bi lahko gledal.

Ima kdo tak sistem, kako deluje pri vas?
confused-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.627
722
113
kateri telefon?

Parrot je imel podobne probleme, da občasno ni videl telefonov, ki so imeli sicer seznanjen, a "skrit" bluetooth

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
kateri telefon?

Parrot je imel podobne probleme, da občasno ni videl telefonov, ki so imeli sicer seznanjen, a "skrit" bluetooth

na samsungu je opcija, da naj bo viden samo seznanjenim napravam. Če to morda komu pomaga.

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
Mislim, da ni tezava v telefonu, ker imam 2 razlicna in je isto.

Kadar avto isce povezavo, se pojavi na ekrancku tak utripajoc znak za BT, in vcasih se enostavno ne.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zbriši en telefon ven iz radia. Mogoče ga mede, ker more iskat med dvemi telefoni.
Jst imam tako glupo, da morem ročno na radiu nekej v tretjem podmeniju nastavit, na kater telefon se nej poveže.
Če se uporablja samo en telefon, potem dela vredu, če pa želim uporabit drug telefon, pa morem ročno na radiu prestavit iskanje.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Imam cruza in meni se en telefon normalno poveže ,seveda pod pogojem da imam v telefonu prej prižgan bt kot prižgem avto....če ga prižgem pozneje (bt telefona) potem ga radio ne najde in je dovolj da stisnem gumb na volanu za telefon. Če pa imam še TAB poleg pa se mi poveže na zadnjega povezanega.