Še dobro, da je niso.Če bi prevozili rdečo luč na celovški bi dobili višjo kazen
Še dobro, da je niso.Če bi prevozili rdečo luč na celovški bi dobili višjo kazen
Beri, beri, kam pelje biznis z mladoletnicami!Ti nimaš težav z mladoletnicami? Zate je dovolj stara že, če doseže kljuko?
Še dobro, da se nisi vprašal zakaj je na šihtu tako, kot je. V policijiZatad tega trolla forum postaja neberljiv.
Jaz?Saj ti napiše kdo je zadnji, pač ne pogledaš.
Meni deluje pri ene dveh, treh osebkih, enega pa sem prejšnji mesec "pomilostil", pa mi je bilo že čez pol ure žal.
Mogoče zaradi pacientov tvojega kova?Beri, beri, kam pelje biznis z mladoletnicami!
Torej, zdaj si poleg pacienta tudi dohtar?Tudi ti nisi zdrav
Jaz sem se v zivljenju marsikaj vprasal. Pri tebi se pa ne sprasujem ampak trdim da bi moral fasat trajni ban zaradi dobesednega floodanja nesmislov in samo tebi razumljivih povedi.Še dobro, da se nisi vprašal zakaj je na šihtu tako, kot je. V policiji
Za take paciente kot si ti zagotovo!Torej, zdaj si poleg pacienta tudi dohtar?
Tudi ti nisi cvetka, policaj!Jaz sem se v zivljenju marsikaj vprasal. Pri tebi se pa ne sprasujem ampak trdim da bi moral fasat trajni ban zaradi dobesednega floodanja nesmislov in samo tebi razumljivih povedi.
Naj gresta na travnik pa naj rešita to ko dva desca, ena na ena, pošteno, ne ko dve pićkizdej je pa že prov zoprn...
nej gresta v stožice pa naj roastata en drugega pa gremo dalje.
Naj gresta na travnik pa naj rešita to ko dva desca, ena na ena, pošteno, ne ko dve pićki