Obstaja pa varianta braŁe. BraŁŁe SaŁŁe. To bi tut šlo...Še dobro da nima beseda brt črke L
Obstaja pa varianta braŁe. BraŁŁe SaŁŁe. To bi tut šlo...Še dobro da nima beseda brt črke L
Točno, tukaj pa nastopi organ, ki bo poskrbel, ovrgel, kaznoval... tistega ki mu gre.tam nekje v enem prispevku so omenjene mladoletnice in neprimerno obnašanje....dovolj tehten razlog da se napne ušesa
taisti organ je tam v času magajne mel manjše težave z delovanjem tako da ni napak met enga uča gorTočno, tukaj pa nastopi organ, ki bo poskrbel, ovrgel, kaznoval... tistega ki mu gre.
A Nika je še vedno najstnica? Malo objasni tolePol bo pa kot Foto Pub.
Vse medene, ko so na sceni.
Le katera najstnica noče bit s slavnim pevcem? Nika Kovač?
Piše pa nepovezano kot najstnica.Verjetno je hotel reči, da se ne obnaša primerno svojim letom.
Saj žalostno je da tega zapohanca zlatkota mi živimo. V socialnem stanovanju. Plačan od kulturnega ministrstva.Zdaj bo ta video lahko dal na prošnjo za podaljšanje statusa vrhunskega umetnika. Kao avtor najbolj gledanega glasbenega videa.
Se sicer strinjam z zapisanim, AMPAK od ministrstva ima pokrite prispevke tako kot župniki recimo.Saj žalostno je da tega zapohanca zlatkota mi živimo. V socialnem stanovanju. Plačan od kulturnega ministrstva.
Ti živiš koga? Še sebe komaj.Saj žalostno je da tega zapohanca zlatkota mi živimo. V socialnem stanovanju. Plačan od kulturnega ministrstva.
Šaban Bajramović je ena druga liga kot tale dva Kekca (kot Man U vs zadnji klub iz tretje slo lige).Čale in Zlatan?
Koga boli kuratz za ta dva Šabana.
Za Sašota verjamem, da ni slab človek, ampak tisti glupi taliban Zlatan, je pa adijo 100%