Alkohol za najstnike sigurno ni (me zanima en dober razlog, da fotr najstniku natoči kozarec taprave penine ali odpre pir). Če si izposodim tvojo retoriko: težko rečeš, da je najstnik pameten človek.
Če koga zanima, se možgani razvijajo precej dalj od 15 let in blago rečeno alkohol zagotovo ni balzam za možgane. Kot drugo pa gre za iniciacijo v način preživljanja prostega časa, zabavanja, praznovanja, kjer je pomembna prisotnost ali celo popita količina alkohola. Ampak, ja...alkos je impregniran v kulturo.
Preprosto povedano, ne prenesem te pijanske kulture (deeeej še enga no...aja ti ne piješ, kašn človk pa si...), ki se od kulture pitja precej razlikuje. Začne se pa tam nekje, kot si sam rekel, ja.
V tej témi pa je govora o skrajno primitivnem napeljevanju na pitje alkohola s še bolj sprevrženim namenom...
Note to myslef: Wake up, you're in Slovakia.
Te razumem in tudi ne pravim da je tvoja teorija napačna. Zagotovo alkohola ne bom ponujal, če pa bo pri 15/16.. izkazala interes da poizkusi pa ne bom branil. Jaz sem tukaj zagotovo pri teh letih zabredel, priznam. Jaz sem pri 15-ih imel dovoljene vikend izhode do četrte ure zjutraj. Itak da smo ga žgali na polne. Po drugi strani pa cigarete ali kakršne koli droge niti probal nisem.