Ko smo mi bili muloti so se babnce pri 15 že kr fajn drajsale. In po večni ne s 15 letnimi tipi.
Ko smo mi bili muloti so se babnce pri 15 že kr fajn drajsale. In po večni ne s 15 letnimi tipi.
Če je vsaj malo za verjet Zlajotu je dokaze dobil po ČaleSale nastopu pri Perotu ko ga Čale disal in še vehementno pripomnil, da njega pa ne more noben disat.No ja. Ima dokaze o spolnih deliktih pa bi jih tajil se naprej, če bi se mu opravičil. Čeprav je izrečeno o njegovi karieri bila resnica.
Gnoj vs. Gnoj
Farmacevtka ni pomembna. Ona je samo dol se dala za službo. Fotopub tudi nepomemben. Pa kaj potem če so jih mal za radiator zvezal. So si že zasluzile
to se reče da se javi Tina s fantomZdaj še samo čakam da se javi Tina pa pernati.
Ti ti ti fašist!Ker odrasle ženske in mladoletnice... Isto sranje.
Ja isto sranje je. Ali izkoriščas in zlorabljal odraslo žensko ali otroka. V obeh primerih je dejanje neprimerno. Želiš mogoče povedat, da odrasle ženske lahko posiljujemo, izkoriščamo njihovo šibkost itd?Ker odrasle ženske in mladoletnice... Isto sranje.
Ni čisto tako. Tudi odraslo žensko se lahko ustrahuje do te mere da pač nobenemu ne pove. Pa moški niso izjema. Izsiljevanje ni pogojeno na starost.Ne vem če razumem to enačenje ampak najstnica je naivna, jo je lažje zmanipulirati in ustrahovati. Predvsem v primerih kjer ni uporabljena fizična sila. Odrasla ženska bo komu povedala, podala prijavo, če že pride v to situacijo.
Kak je to smesno, da je vedno punca/zenska tista, ki je kriva al pa je nekaj naredila narobe, da jo je izkoristil tip. Pol pa se cudimo zakaj zenske ne povejo na glas.
Tip je bil odrasel ko je 15 letno punco na alkohol napeljeval...kaj tu ni jasno?
Me zanima fotri, kako bi reagirali, ce bi bila ta punca vasa hci.