Čevlji

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Zanima me, kakšni čevlji so sedaj moderni za na hlače "na rob". Želim črne, lakastih pomoje ne nosijo več, pa ščičaste so tudi iz mode... kakšne imate vi, slika, link ?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Se pravi kaj takega:
7456-20.jpg

7065-20.jpg

?!?

Eni vem, da so tako občutljivi, da če z nohtom podrgneš, se pozna za zmeraj, ker se poškoduje material..

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Ta zadnji z rjavo podlogo je malo boljši za nosit, zgornja dva bi te verjetno zažulila na zadnjem delu nad peto.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Hvala za nasvet, sem že veliko slišal da so dobri za nogo, vendar mi je že par ljudi reklo da so "zastareli z modeli", zdaj pa nwm kaj je res v tem.

alpina outlet misliš v tržiču ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, v btc. bil je pod trgovino zraven mullerja. če se prav spomnim. zdej je nekje drugje, a še vedno v BTC. sam sem kupil čevlje, za katere sem dal čez 100€ tam za 25€. sem vzel kar dvoje.

btw
pazi na podplat. predlagam usnje. samo usnje. to se potem hitrje zgoni po asfaltu, drsi mal po stopnicah, ko se tisto malo gume obrabi. lahko das nalimat gumo gor..bo tudi ok. taki so potem tudi za po mokrem. in ene, dvoje s tovarnškim podplatom za dež. izogibaj se modelom z gumijastimi podplati v celoti itd.

6a22-1z model

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.152
1.251
113
42
Kupiš take, ki so teb všeč in ti pašejo na nogo...Da boš zdej kupoval neke grde čevlje ki so in je glupo. Take ki si jih ti nalepu jih nikoli nebi oblekel ker so grde ka ps.

Jaz imam te ker ne izstopajo in noro dobri so za nosit.
i_07584.jpg

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.483
5.077
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kupiš take, ki so teb všeč in ti pašejo na nogo...Da boš zdej kupoval neke grde čevlje ki so in je glupo. Take ki si jih ti nalepu jih nikoli nebi oblekel ker so grde ka ps.

Jaz imam te ker ne izstopajo in noro dobri so za nosit.
i_07584.jpg
¸

Videti so všečni, kera znamka/model?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne, v btc. bil je pod trgovino zraven mullerja. če se prav spomnim. zdej je nekje drugje, a še vedno v BTC. sam sem kupil čevlje, za katere sem dal čez 100€ tam za 25€. sem vzel kar dvoje.

btw
pazi na podplat. predlagam usnje. samo usnje. to se potem hitrje zgoni po asfaltu, drsi mal po stopnicah, ko se tisto malo gume obrabi. lahko das nalimat gumo gor..bo tudi ok. taki so potem tudi za po mokrem. in ene, dvoje s tovarnškim podplatom za dež. izogibaj se modelom z gumijastimi podplati v celoti itd.

6a22-1z model

No tale alpina je v hali 3:

http://alpinashop.si/kat/moda/moski/nizki_cevlji

Cene niso ravno "25€"...

je pa še ena v dvorani a: http://www.btc-city.com/trgovina/151/alpina

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne.ni

neki je bilo nasproti GA vzporedno z mulelrjem oz Baby centrom
zdej je pa mogoče vzporedno s stavbo GA. ni fency, ampak je kot 'diskontna' prodajalna