Čevljar

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
A obstaja še kje kakšen čevljar na območju Dolenjske, ki lahko na "gojzarjih" menja podplat??
Gornji del je kot nov.... podplat se je pa ločil od gornjega dela oz. mal se razpada. Gre se pa za gore tex gojzarje.
(kot novi so bili stali veliko €)
tongue-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ja, sem ga klical..... ampak žal meni ne more pomagati. Hvala vseeno. Je pa prijazen možak.
A mogoče kdo ve, ali v Planiki ali Alpini vlijejo tudi nov podplat in pritrdijo na zgornji del.... al se to sploh ne bi splačalo.
(gojzarji so res vrhunski, da mi je kar malo hudo na smetišče z njimi. Na prvi pogledo so celo BP)
tongue-1.gif

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
A gre za kaj več kot menjavo podplata ?

Kontaktiraj še Stivale, v Ljubljani je

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ne. Nič drugega ni. So mi pa tudi v Alpini rekli, da menjajo podplat samo na svojih modelih.
Problem je v tem, ker se podplati ulivajo in nekak prilepijo z zgornjim delom. Včasih so ta dva dela prišili skupaj.
In če oddtipkam mojega proizvajalca (tuckland) v google, v Slo zadetkov NI!! Pa so bili pred leti kupljeni pri nas. In zeloooo sem bil zadovoljen z njimi.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ja, Hvala. Pomagati mi ne more, mi je dal pa podatek kdo lahko to reši. Zdaj pa čakam odgovor, če se splača.
nahrung002.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zakaj ti noben od kontaktiranih ne more pomagat?

sem tudi jst ene gojzarje podaril žlahtniku, ker je mislil, da mu jih bo čevljar lahko zrihatl, pa tudi ni prijelo lepilo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tole zgleda pa kr profi:) sam vrjetno pa ne bo pocen? sporoč ceno, če ti bo uredil.

sam iz slik ni razvidno ali da cel podplat/grif nov, ali uporabi starga. Ker pri starih gojzarjih z znucanim grifom glih ni smiselno starga nazaj gor lepit.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če so res dobri in dragi čevlji, se vsekakor splača. To je res potem narejeno tko kot more bit!
hvala!!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
planinski čevlji so bili takrat ko sem jih kupil dragi kot .....(zelo dragi), ampak so mi služili 110%. Ker ni nič drugega uničeno oz. zgledajo kot novi mi jih je žal zavreči. Skupaj vliti podprat z obrobo, pa menda razpade po letih tud če bi bili v omari. Sem bil v trgovini in mi nobeni novi tako ne sedejo.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
planinski čevlji so bili takrat ko sem jih kupil dragi kot .....(zelo dragi), ampak so mi služili 110%. Ker ni nič drugega uničeno oz. zgledajo kot novi mi jih je žal zavreči. Skupaj vliti podprat z obrobo, pa menda razpade po letih tud če bi bili v omari. Sem bil v trgovini in mi nobeni novi tako ne sedejo.

Če je tako, potem pa daj temu 50eur pa naj ti jih popravi.

Je pa dejstvo, da se vsaka guma stara.
Tako avtomobilska, kot na čevljih, kot,...
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Čevljar zamenjal podplat. Zgleda vredu. Vidi se, da je bilo menjano... sedejo dobro..... samo sprobati jih bo težko sedaj v tej vročini