Čevljar

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Tukaj pa mi niti Google ne pomaga... Ne vem, ali so čevljarji izumrli in jih sploh ni več, ampak a mi lahko kdo priporoča kakšnega dobrega čevljarja v ljubljanski Šiški ali kje blizu?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
V Šiški je na Vodnikovi. Par hiš naprej od "Franci na balanci/Acapulco" proti obvoznici. Takoj ob cesti.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
V BTC-ju v sklopu tržnice.

Isti vhod ko v Euro spin, dela ključe pa čevle popravla.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
imaš pa dobre čevlje, da se jih splača popravljat. Oziroma že dolg jih imaš, da so še tako delal, da imaš kaj popravljat
smile-1.gif

Reku mi je pred leti en star čevljar, da večino čevljev ni kaj popravljat, ker so tako narejeni da tud dodatnega lepljenja ne zdrži.
no... našel boš sigurno kaj... sej niso še izumrli

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.203
4.178
113
Da se vmešam v temo če se kdo kaj spozna na te stvari.

Imam ene čevlje (vojaški usnjeni visoki), ki si super, že 10 let jih imam na nogah in svaka jim čast. Ampak podplat je že v minusu (torej profil je na peti že totalno znucan, drugje ga pa ni veliko več) in se pač težko karkoli dela z njimi zunaj ker drsijo.

A se da zamenjat podplat z novim če nesem k čevljarju ali me bo samo čudno gledal?
grin1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Tukaj pa mi niti Google ne pomaga... Ne vem, ali so čevljarji izumrli in jih sploh ni več, ampak a mi lahko kdo priporoča kakšnega dobrega čevljarja v ljubljanski Šiški ali kje blizu?

Ce pod "kje blizu" steje center, je bil enkrat (najbrz je se) pri glavni posti na Slovenski (ob postaji LPP, na zacetku tistega prehoda, kjer gres na dvorisce his/restravracij in prides na drugi strani ven na Wolfovi). Knafljev prehod.

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Da se vmešam v temo če se kdo kaj spozna na te stvari.

Imam ene čevlje (vojaški usnjeni visoki), ki si super, že 10 let jih imam na nogah in svaka jim čast. Ampak podplat je že v minusu (torej profil je na peti že totalno znucan, drugje ga pa ni veliko več) in se pač težko karkoli dela z njimi zunaj ker drsijo.

A se da zamenjat podplat z novim če nesem k čevljarju ali me bo samo čudno gledal?
grin1.gif
nč te ne bo čudno gledal. Vojaški škornji, gojzarji in podobno so narejeni bolj masivno. (razen novodobno korejsko sranje)
In če ima kam namontirat nov podplat , ga sigurno tudi bo. Problem je. če enostavno nima kam zalepiti, prišraufati , prikovati itd.
Kot pri avtu. Prerjaveno lukno ne more zašvasati, če je okol vse gnilo.