Citat:
Uporabnik softi pravi:
Pa ne na ognju
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
No sej mislil sem zerjavico drv, seveda nebom oglje kupoval ker imamo dost lesa okol.
Pac zerjavica je zakon, kako se to piscanec in koza na njem zapecejo, kotleti itd, jaooo
Za trto sem slisal ja,bom probal enkrat, pravtako so zelo dobra razna sadna drevesa, aroma itd, sam kaj ti to pomaga ko ti folk okoli tebe veselo cike ali kaksno plastiko notr mecejo na ogenj zarad starih navad in jih sam gledas a komu sploh mozgani delajo in kdaj razmisljajo da bodo to tudi jedli.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No, ponavadi ti itak razni geniji hočejo utopiti meso v pivu, ker je to zgleda pri nas postalo že folklora, da se na pečenje zlije vsaj pol piksne
Okus?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No, ponavadi ti itak razni geniji hočejo utopiti meso v pivu, ker je to zgleda pri nas postalo že folklora, da se na pečenje zlije vsaj pol piksne
Šta fali če mal s pivom zaliješ ?
Zame je edina prava žar hrana čevap. Mogoče pogojno še pleskavica. Perutničke mi niso nevemkaj, klobase, vrat, kremenatli so sicer ok, ampak to niso čevapi.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kako imate lahko tak užitek kar naprej jesti čevapčiče? Sam na piknikih obožujem perutničke, pečene klobase, vrat... Glede polivanja bi se tokrat strinjal z Jestom5, ampak vsak ima svojo navado.