čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

JoshWink

Pripravnik
17. jun 2012
220
0
16
MB,LJ,KP,GO,PU,ZG
Obišči stran
škrtonja! 5 komadov čevapov za celo familijo?
evil.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
no pa sem tut js poskusu te slavne marinčkove
boljši kot tisti iz trgovine brez dvoma vseeno pa nisi noben wow, kar pa od čevapov itak nikoli ne pričakujem
za odtenek premalo slani, kar se vidi, da so narejeni v mislih za uporabo z kajmakom
peku sm jih pa na plošči z ogljem
bom poskusil še na žaru drugič

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Nikoli, res nikoli več ne nabavim šparovih čvapov, ki jih za njih paca Mir.
Prav prisilit sem se moral, da sem jih spravil vase. Nedefiniran okus, hecen vonj(ne niso bili pokvarjeni) itd.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Pa ne na ognju

Ogenj se je pojavu zraven med slikanjem, se je pogasil brezskrbi.

Drgac je pa na oglju zakon pect, enkrat sem marinckove na plati pa to ni bilo to.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
No sej mislil sem zerjavico drv, seveda nebom oglje kupoval ker imamo dost lesa okol.

Pac zerjavica je zakon, kako se to piscanec in koza na njem zapecejo, kotleti itd, jaooo

Za trto sem slisal ja,bom probal enkrat, pravtako so zelo dobra razna sadna drevesa, aroma itd, sam kaj ti to pomaga ko ti folk okoli tebe veselo cike ali kaksno plastiko notr mecejo na ogenj zarad starih navad in jih sam gledas a komu sploh mozgani delajo in kdaj razmisljajo da bodo to tudi jedli.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
No sej mislil sem zerjavico drv, seveda nebom oglje kupoval ker imamo dost lesa okol.

Pac zerjavica je zakon, kako se to piscanec in koza na njem zapecejo, kotleti itd, jaooo

Za trto sem slisal ja,bom probal enkrat, pravtako so zelo dobra razna sadna drevesa, aroma itd, sam kaj ti to pomaga ko ti folk okoli tebe veselo cike ali kaksno plastiko notr mecejo na ogenj zarad starih navad in jih sam gledas a komu sploh mozgani delajo in kdaj razmisljajo da bodo to tudi jedli.

No, ponavadi ti itak razni geniji hočejo utopiti meso v pivu, ker je to zgleda pri nas postalo že folklora, da se na pečenje zlije vsaj pol piksne
bonk.gif

• Objave ne odobravam

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Bom jutri sporoču, sm kr u Trzinki pr Željkotu uzel punjene vešalice in čevape upam da bom tolk pr seb da slikce prtisnem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No, ponavadi ti itak razni geniji hočejo utopiti meso v pivu, ker je to zgleda pri nas postalo že folklora, da se na pečenje zlije vsaj pol piksne
bonk.gif

Šta fali če mal s pivom zaliješ ?
10.gif

Ju3 roštiljam...sam še ne vem a bodo Ave al Marinčk
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
bonk.gif

Šta fali če mal s pivom zaliješ ?
10.gif
Okus?
rolleyes-1.gif
Pa po možnosti za bonus še pepel na mesu

• Objave ne odobravam

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Kako imate lahko tak užitek kar naprej jesti čevapčiče? Sam na piknikih obožujem perutničke, pečene klobase, vrat... Glede polivanja bi se tokrat strinjal z Jestom5, ampak vsak ima svojo navado.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kako imate lahko tak užitek kar naprej jesti čevapčiče? Sam na piknikih obožujem perutničke, pečene klobase, vrat... Glede polivanja bi se tokrat strinjal z Jestom5, ampak vsak ima svojo navado.
Zame je edina prava žar hrana čevap. Mogoče pogojno še pleskavica. Perutničke mi niso nevemkaj, klobase, vrat, kremenatli so sicer ok, ampak to niso čevapi.
Polivanje da niso suhi? Če jih spečeš normalno, nikakor niso suhi. Druga stvar pa je, če jih zažgeš.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz imam itak rad english "pečene" tko da definitivno ne maram suhih.

Nabavu čevape pa vrat. Piščanca pa načeloma itak ne jem kej velik tko ma ne gane.