Kako jih pečete?
Kakšna temperatura? Koliko časa? Pokrov odprt ali zaprt? Še kaj?
Na plati, na vroče, par minut na eni strani, par na drugi, POLIJEŠ S PIVOM zadnjič obrneš, in pobereš dol. Brez polivke so povprečno žalostnega okusa.
Tole je spam. Pa kdo vas je učil, da se čevapi polijejo s pivom. Večje bedarije ne moreš naresti.
Boli me q za tvoj spam. Dokler se jedci oblizujejo in hočejo vedet kako so pečeni, je najbrž dobro za jest. Ponavadi jih moram jaz pečt, ker drugi ne spečejo tako dobre.Tole je spam. Pa kdo vas je učil, da se čevapi polijejo s pivom. Večje bedarije ne moreš naresti.
Boli me q za tvoj spam. Dokler se jedci oblizujejo in hočejo vedet kako so pečeni, je najbrž dobro za jest. Ponavadi jih moram jaz pečt, ker drugi ne spečejo tako dobre.
Že s tem, da si rekel, da te je moral nekdo čevape naučit spečt si povedal vse. A srednja šola za čevape je tudi, ali je zgolj osnovna?
Ti kar jej čevape pripravljene z osnovnošolsko metodo. Kje piše, da je tvoja metoda pravilna in moja narobe in obratno? Vsake oči imajo svojega malarja. Isto kot to, da je burger še krvav. Men je to za kozlat.Če že, se pivo doda marinadi, lahko tudi mineralna voda. Vse ostalo je bedarija, ker z alkoholom se meso izuši. Tisti, ki hvali tvoje čevape polite s pivom pa ne more biti kaj prida jedec.
Ti kar jej čevape pripravljene z osnovnošolsko metodo. Kje piše, da je tvoja metoda pravilna in moja narobe in obratno? Vsake oči imajo svojega malarja. Isto kot to, da je burger še krvav. Men je to za kozlat.
A si dojel poanto, ali bo treba z barvicam narisat?
Preberi še enkrat naslov te teme.
Ti kar jej čevape pripravljene z osnovnošolsko metodo. Kje piše, da je tvoja metoda pravilna in moja narobe in obratno? Vsake oči imajo svojega malarja. Isto kot to, da je burger še krvav. Men je to za kozlat.
A si dojel poanto, ali bo treba z barvicam narisat?
Preberi še enkrat naslov te teme.
ajj mojster. A si si pogledal video? Kot bi ga za tebe tip posnel.Ti kar jej čevape pripravljene z osnovnošolsko metodo. Kje piše, da je tvoja metoda pravilna in moja narobe in obratno? Vsake oči imajo svojega malarja. Isto kot to, da je burger še krvav. Men je to za kozlat.
A si dojel poanto, ali bo treba z barvicam narisat?
Preberi še enkrat naslov te teme.
Vidim, da ti očala in barvice ne pomagajo.Res je, da se o okusih ne debatira. Pivo je slovenska folklora, še posebej smešno izpade, ko polivate čevape na električnem žaru z zaprtim dnom.
Razmisli o boljši mešanici mesa ali pa se enostavno poduči o načinu peke.