Cesto okoli TC Rudnik

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Kdaj bojo kaj tam okoli Obija & co cesto zaprli ali uredili, ker to je pa sedaj že praktično neprevozno ratal.

Kdaj in kdo da te odredbe, ali so trgovski lobiji močnejši od prometne varnosti ipd. Ali se res nihče iz prometnega inšpektorata, policije ali kdo drug od odgovornih ne odpelje tam en krog. Kdo pravzaprav nosi odgovornost za to cesto.

Pač me tako malo zanima, ker sem se včeraj spet tam okoli vozil, cesta vsakič slabša, asfalt pa kar konkretno zrajsan, kar pomeni, da se posredno povzroči tudi nekaj materialne škode, napredka sprememb ipd pa nobenga.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
po mojem je to privat, vsaj te najbolj zjebane, ki so med trgovinami

drugače pa jaz vsakemu, ki reče, zakaj rabiš SUVje po mestu pokažem to cesto
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.131
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
po mojem je to privat, vsaj te najbolj zjebane, ki so med trgovinami

drugače pa jaz vsakemu, ki reče, zakaj rabiš SUVje po mestu pokažem to cesto
grin1.gif

Že 10 let je enako, oz. odkar so jo naredili. Določeni deli so neprevozni, recimo če hočeš zavit iz enega pasu na drugega moraš diagonalno ali pa nasedeš.

Sem se vedno spraševal v čem je fora da sta dve parceli pilotirani kot je treba, vmes pa pas ceste (5m) ki je samo položen na barje!
crazy1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Take ceste bodo kot v Dominikanski republiki, kjer samo še SUV preživi.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
To so po mojem novi ležeči policaji, ki odlično opravljajo svoje delo, saj hitrost ni nikjer večja od 10km/h. Najbrž ni bilo že nekaj let nobene nesreče na teh cestah
stupid-1.gif

Drugače pa ja... obupna cesta, k sreči se ne vozim velikokrat tam
crazy1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Cesta ej občinska in bi jo mogla rihtat MOL. r pa so ob graditvi objektov zahtevali da investitorji naredijo tudi cesto - so pač jo - seveda neprimerno barju. Tako da zdaj vidiš zgolj vodovod, ki je bi narejen kot je treba (glede izven cestišča) vse ostalo pa se je pogreznilo ponekod tudi za pol metra.

Tako da...se zdaj bockajo kdo je pravzaprav odgovoren in kdo naj bi financiral obnovo...vse kar je treba je, pogledat čigava je cesta.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Sej bo zanimivo, če se bo enkrat en z avtom zazibal na tej cesti, pa tud naprej ne bo mogu (če se že ni).

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Lepo se cesto zapre in ko jo boste porihtal se bo pa odprla. V 3 dneh bi bosanci polagal nov asfalt.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
inspektor zapira obvoznico v lj ker je "nekdo" tako naročil (čeprav pravi da ni) in ta "nekdo" je softijev prijatelj...

tam kjer je res kriza pa nič... ah ja...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Lepo se cesto zapre in ko jo boste porihtal se bo pa odprla. V 3 dneh bi bosanci polagal nov asfalt.

In kdo naj bi jo po tvojem zaprl? Lokalni serif, ki je "lastnik" ceste? Trgovci, ki bodo zaradi tega ob promet? NATO? Izraelski skrajnezi?
grims-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Vsekakor bi se ta šlamparija morala zapreti porihtati potem se naj tožijo kdo je kriv. Sramotno je da se to dopušča, saj gre tukaj za varnost vseh udeležencov v prometu. Šerif Zoki pa nič.