Čestitke ob dnevu republike!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Čestitke vsem jugonostalgikom, še posebej Patriotu, 8888, NigelM in Notranjcu.
cheer.gif

4.5.2010._12_14_29_35752.jpg

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Saj z republiko v takšni obliki ne bi bilo nič narobe, če bi le leta 45 v jamah končali komunistični krvniki namesto večinoma nedolžnih žrtev.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Leta 45 v jamah ne bi smel končati nihče.
Je pa žal tako, da vsaka vojna prinese kaos in že stari rimljani so imeli rek "Gorje premaganim".

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
O kretenska [censored].

Če bi tvoji klerofašisti takrat vladali bi danes ne imeli takol lepo opevane Slovenije. Midva pa tukaj ne bi slovensko pisala.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Saj z republiko v takšni obliki ne bi bilo nič narobe, če bi le leta 45 v jamah končali komunistični krvniki namesto večinoma nedolžnih žrtev.

ne seri in ne spamaj. odpri svojo temo za ta desničarska izdajalska jajca. in vpraš ateja kaj mu je stari vse dal. verjetno tudi tebe.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a lahko eno hudo osebno vprašanje.

koliko komunističnih kreditov si najel, koliko let preživel v družbvenem stanovanju in koliko dopustov v firminih bungalovih?
pa tvoja starša?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:

ne seri in ne spamaj. odpri svojo temo za ta desničarska izdajalska jajca. in vpraš ateja kaj mu je stari vse dal. verjetno tudi tebe.
Le zakaj je dan republike desničarsko izdajalsko jajce? Ali zato, ker je Jugoslavija nastala v Jajcu ali ker si mentalno moten?

PS- moj ata je pa že kar desetletja pokojen.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik softi pravi:

koliko komunističnih kreditov si najel, koliko let preživel v družbvenem stanovanju in koliko dopustov v firminih bungalovih?
pa tvoja starša?

Kaj ima to zveze? A misliš, da če bil živel v Avstriji, pa ne bi imel izobrazbe, pa ne bi nikoli bil na počitnicah? Hmm, a se Angleži kraljici zahvaljujejo za "tovarne"?

Slavi kult osebnosti če hočeš, nihče ti ne brani - če pa kaj ni res, kar sem napisal, pa lahko argumentirano zavrneš, saj ni težko.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:

A je imel Tito pravico do prve noči?
No, da je pofükal vse, kar mu ni zbežalo sem že slišal, nisem pa vedel, da je ohranjal tudi te fevdalne vladarske pravice

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

pa tvoja starša?

Kaj ima to zveze? A misliš, da če bil živel v Avstriji, pa ne bi imel izobrazbe, pa ne bi nikoli bil na počitnicah? Hmm, a se Angleži kraljici zahvaljujejo za "tovarne"?

Slavi kult osebnosti če hočeš, nihče ti ne brani - če pa kaj ni res, kar sem napisal, pa lahko argumentirano zavrneš, saj ni težko.

samo odgovori.

za odgovor tebi, ke rnisem nekulturen in se držim teme
do avstrije te loči 50 km, še potnega lista več ne rabiš.

in ja, angleži se ne zhavaljujejo za tovarne. so se zahvalil kolonijam. janez pa ni bil kolonialna sila, ampak faking hlapec. in ja, izobraženi in na dopustih so bili ajnezi v času terezije vsako leto. danes smo pa tudi an dopustih. večina si jih privošči.

a ti moram še kaj napisat? če ja, odpri temo, pa s eprepucavava, kle pa odgovor, al pa nehi srat.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
aja, in kaj mi boš naredil, če ne neham "srati"?
Boš uporabil Titovo metodo - roke povezane s telefonsko žico na hrbtu in metek v tilnik (ali kramp)?

Če hočeš slaviti maršala, imaš dovolj romarskih poti, kjer me zagotovo ne boš srečal - uživaj v miru.