Chill dude, chill. Mene nič ne jebe, lahko pa koga drugega jebe prehitro sklepanje.
Tvoji "neslovenci", ki so državljani, torej imajo slovensko državljanstvo in ki so bili za samostojnost, spadajo pod skupino zavednih Slovencev, ki jim čestitam, ne vem zakaj jim nebi. V tem primeru praznika "rojstnega dneva države" pri meni šteje pripadnost državi in ne nacionalnost, saj lahko npr. Sloveniji naklonjen Mujo naredi za državo 3x več kot pa kak ničvredni novodobni ekstremni levičar, ki mu je država in sistem, ki ga živi oz. konkretno vpliva na kvaliteto življenja, zadnja briga.
a v temle
Na današnji dan pred 28 leti je Slovenija postala tudi uradno neodvisna država tako da bi izkoristil to priliko in čestitam vsem zavednim Slovencem in Slovenkam ter jim želim vse najboljše
vidiš mene?
saša dončića?
zlatka zahovića?
brata dragić?
ma špusti njih. Mujota iz komunale in Grabenega podjetja ABC?
Chill dude, chill. Mene nič ne jebe, lahko pa koga drugega jebe prehitro sklepanje.
Tvoji "neslovenci", ki so državljani, torej imajo slovensko državljanstvo in ki so bili za samostojnost, spadajo pod skupino zavednih Slovencev, ki jim čestitam, ne vem zakaj jim nebi. V tem primeru praznika "rojstnega dneva države" pri meni šteje pripadnost državi in ne nacionalnost, saj lahko npr. Sloveniji naklonjen Mujo naredi za državo 3x več kot pa kak ničvredni novodobni ekstremni levičar, ki mu je država in sistem, ki ga živi oz. konkretno vpliva na kvaliteto življenja, zadnja briga.
men je vseeno, gre se zate, tvojo kvaliteto življenja in medčloveške odnose. pol naprej pa razumevanje širšega dogajanja.
ampak vidim, da ne bo iz tega nič.
softi lepo da so te dogodki iz zadnjih let kaj naučili in da to sedaj deliš z nami. Hvala.
Kje se pa ti vidiš..... V tej vročini?a v temle
Na današnji dan pred 28 leti je Slovenija postala tudi uradno neodvisna država tako da bi izkoristil to priliko in čestitam vsem zavednim Slovencem in Slovenkam ter jim želim vse najboljše
vidiš mene?
saša dončića?
zlatka zahovića?
brata dragić?
A veš tist vic da so jih Slovenci izbrisali na papirju za nekaj časa...srbi pa življensko za zmeraj.eno vprašanje, sicer OFF
Problem nacionalistov..desnih mogoče..dodajaš še kako etiketo..je ta, da hitro nacionalizirajo, poveličujejo in posplošujejo, potem pa popravljajo. ponavadi takole:
Mujo, bosanci ste gamad. No Mujo, ti nisi, sej to veš.
.
Dandanes in z državljani, kot je Matey in njemu podobni, se Slovenija ne bi nikoli osamosvojila.
a v temle
vidiš mene?
saša dončića?
zlatka zahovića?
brata dragić?