Cerada za avtomobilsko prikolico

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Iz čega boš delal pohištveni profil ali boš dal alumunij? Namreč tudi sam sem v fazi prenove prikolice prebarval zaščitil zdaj mi preostane še fino montaža. pa konstrukcija in cerada.

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Če imaš home made prikolico ti preostane samo home made ogrodje, ki ga zna narest vsak šlosar, če je serijska ga dobiš pri prodajalcu te znamke. Če ga boš veliko jemal dol naj ti naredi prednji in zadnji okvir/lok in tri ali pet (odvisno od širine) cevi na vrhu, ob straneh pa lesene late. Seveda to pride v poštev samo če imaš kotne profile take da je v sredini luknja, da boš okvirje/loke lahko nasadil not. Jaz nebi kompliciral z aluminijem.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Za Humbaur je zastopnik moj znanec. Firma je KPR , nahaja pa se v Žirovnici.

Pol bi mi pa lahk kak popust zrihtu...
wink-1.gif

Sem jo ravn pr njemu naroču

Kaj pravš
hhahah
sprasujem se.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Iz čega boš delal pohištveni profil ali boš dal alumunij? Namreč tudi sam sem v fazi prenove prikolice prebarval zaščitil zdaj mi preostane še fino montaža. pa konstrukcija in cerada.

Ma kr pohištvene cevi ...samo narejen tko da se lahko razstavi...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Jst sem razmišlju recimo da bi dal pohištvene profile pa zaprl vse skup z iverko med profili pa potem cerado gor, gre se za to, da vi večkrat kako tako bolj ostro stvar prepelal iz točke a v točko b in mi med prevozom ne razreže cerade. Je kdo počel to. Da razložim vse stranice razen zadnje bi naredi trdostenske vključno z streho nato dal cerado čez.