"In the past, about 1,000 people for every 1 million people vaccinated for the first time experienced
reactions that, while not life-threatening, were serious."
"These types of reactions may require medical
attention. In the past, between 14 and 52 people out of every 1 million people vaccinated for the first time
experienced potentially life-threatening reactions to the vaccine. Based on past experience, it is estimated
that 1 or 2 people in 1 million who receive the vaccine may die as a result."
To je to kar jaz precitam iz tvojega linka.
Ce bi spremljal mikrobioloske biltene (verjamem da jih ne), bi nekaj podobnega prebral vsak mesec v 80 letih. Kot sem ze povedal,
smrtnost je bla 2-3 na miljon ljudi.
Reakcij na cepivo pa je bilo kar nekaj, vendar zdalec da bi rabile zdravnisko pomoc. Verjetno si premlad, da bi tebe cepili proti crnim kozam, mene so, in sem tudi imel reakcijo. Pac rdecica, flek in srbecica in to je to. In jaz pasem med unih 1000 na miljon ki si rekel, z "resnimi zapletih" Pri otrocih so pac resno jemali te stvari, in sem kuj dobil mazilo za mazati ter na mojo sreco ker nisem maral cepljenj dokoncno prepoved cepljenja
Od 30 sosolcev sva tako dva zmeraj cakala zunaj, da so ostale cepili.
Tudi ne spomnim se da bi v Jugoslaviji kdorkoli umrl zaradi tega cepljenja.
Kar se tice zarot, nisem noben zagovornik. Znam samo logicno razmisljati in ogromno preberem ter si sam mnenje naredim.
Se predno pridem do interneta, kjer se najvec hoaxa omenja.
Mi znas demantirati zgornja dva vprasanja ?
Mi lahko razlozis, zakaj te v lekarni nahrulijo ce zdravila z 1mesec pretecenim rokom (konkretno
izkusnje s Coldrex-om in Aspirinom) jemljes, hkrati so pa letos rekli, da je 1 leto pretecen rok za Tamiflu v Sloveniji cisto normalen,
in da se ga lahko jemlje naprej