Pravi poznavalci in kritki premium vozil, pa sokolovo oko, ko je treba komentirat kateri avto so od drugega kopirali.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mene zanima kje so zdaj alteraši z alter avti..vidim same krepelce med 10 n 20 k€ pa do 90 kW.... WTF... kje ste lasniki avtov in pravih zajebanih zavarovanj.
500 € za deset jurjev vreden avto je kar zajeten znesek. 2.000€ za sto jurjev vredno kišto pa je tolk mal, da se jim ne zdi vredno spuščat v debatoCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
mene zanima kje so zdaj alteraši z alter avti..vidim same krepelce med 10 n 20 k€ pa do 90 kW.... WTF... kje ste lasniki avtov in pravih zajebanih zavarovanj.
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
AO in AO+ sta notri, gre pa za 7 sedeznika.( Pisem na fon, pa s temi krempli tezko pisem)
Drugace pa maja je obnova zavarovanja. PM je odprt za boljse ponudbe. Pa ne pozab da tvojga zlahtnika poznam
Citat:
Uporabnik bomber pravi:
AO je osnovno zavarovanje in brez tega ni mogoče skleniti ostalih produktov.
Zdaj sem komaj videl da odgovarjam zavarovalničarju
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Za manjše poškodbe in popravila je res nesmiselno imeti dodatke poleg kaska, parkirišča nisem nikoli razumel, dodatek ki res stane veliko vsako leto. Raje ob škodi plačam tisto odbitno franšizo oz. dam popravit sam, če je škode manj kot odbitne franšize.
Kako je pa s temi "kasko totalka" zavarovanji, ker se mi zdi da sploh pri starem avtu je avto takoj ocenjen kot totalka. Ima kdo? Se je kdo
zanimal?