po izteku roka je Autodoc dvignil na 421 eurPoglej še na Daparto, zna bit še kakih 60 eur cenejše, jaz zadnji dve leti tukaj naročujem
na departo dobil za 348 eur
identično, vse s poštnino
po izteku roka je Autodoc dvignil na 421 eurPoglej še na Daparto, zna bit še kakih 60 eur cenejše, jaz zadnji dve leti tukaj naročujem
Sem vrgel oko in so res ugodnejši od autodoc-a.po izteku roka je Autodoc dvignil na 421 eur
Ponavadi preko Daparto izberem del ki ga rabim in pri istem prodajalcu potem še ostalo, plačaš eno poštnino, pri raznih filtri je pa razlika + ali - euro do dva, v glavnem jaz imam dobre izkušnje, itak imaš poleg naročila možnost preverit rating prodajalca, so pa to veliki dobaviteljiSem vrgel oko in so res ugodnejši od autodoc-a.
Ampak sem videl tam, da je več trgovcev. A to moraš potem vse sam kombinirat ali ti kupiš pri daparto in se potem trgovci z daparto skombinirajo? Ker če kupuješ najceneje pri različnih trgovcih, potem poštnina orenk nanese.
Super, meni je že prej autodoc bil cenejši od naših trgovec, tale Daparto pa zadevo še pocenipo izteku roka je Autodoc dvignil na 421 eur
Kaj sam....kaj z kolegom(a)....Samo vprašanje, a to svoje avtomobile sami ˝šraufate˝, da tako naročate dele preko spleta?
Če imaš normalnega mehanika to ni problem, sem vesel, da imam modela, ki mi sraufa avto od kar imam izpit, je rešil že tudi težave, ki jih pooblaščeni ni zmogel v okviru garancije ali jamstva.Ali pa najdes mehanika, ki sprejme tudi tvoje dele. Tezava je kasneje kaksna garancija ker ...
Autodoc danes: 433 eurpo izteku roka je Autodoc dvignil na 421 eur
ne. ko pridem do mehanika ima že vse kar rabi v prtljažniku. ne rabi najprej v trgovino it.Samo vprašanje, a to svoje avtomobile sami ˝šraufate˝, da tako naročate dele preko spleta?