Saj 1,17 € za liter 95 oktanskega res ni poceni.Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Sam tudi tocim v Avstriji pa sem ravno slisal v soboto da padajo v Avstriji neke pritozbe da je predrago gorivo.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik mac77 pravi:
Sam tudi tocim v Avstriji pa sem ravno slisal v soboto da padajo v Avstriji neke pritozbe da je predrago gorivo.
Povprečno pa je pri Avstrijcih cena vsaj 1,10.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pelji se po avtocestah, pa boš videl cene.
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik mac77 pravi:
Povprečno pa je pri Avstrijcih cena vsaj 1,10.
samo östrajheri majo neki drugačen sistem cen.... npr. meni najbližji OMV v Radkersburgu v A ima dizl za 0,944 EUR, pri nas pa bo zdaj 1,012, na en tank 50 litrov je to čez 3 ojre... pa še boljše plače majo od nas...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja in kaj bi blokada naredla? Folk ma zdaj bolj resne probleme, kot pa hodit na ceste. Kdo bi edino lahko to naredil, so prvozniki, a oni so dobili povračilo trošarin, tako da mir je.
Kriza je..in vlada rabi dnar, me zanima kako bi bilo, če bi vlada rekla, da naj vsaj slovenec prispeva par ojrov za reševanje generalnega problema vsak mesec, verjetno bi bil odziv manj kot 5%, ker bi se vsi itak bunili "bavčar gor, bavčar dol", etc..
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja in kaj bi blokada naredla? Folk ma zdaj bolj resne probleme, kot pa hodit na ceste. Kdo bi edino lahko to naredil, so prvozniki, a oni so dobili povračilo trošarin, tako da mir je.
Kriza je..in vlada rabi dnar, me zanima kako bi bilo, če bi vlada rekla, da naj vsaj slovenec prispeva par ojrov za reševanje generalnega problema vsak mesec, verjetno bi bil odziv manj kot 5%, ker bi se vsi itak bunili "bavčar gor, bavčar dol", etc..
važen da je bavčar za istrabenz dobil miliardo €......pa kramarji pa šroti....
NORMALNO DA ME BOLI [censored] DA VLADA RABI DENAR!!!! NAJ VZAME POFUKANIM TAJKUNOM.
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
baje bo ob polnoci stanje taksno:
dizel + 2.2 centa
95 + 3.7 in 98 + 4.4 centa
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
in kaj je tle
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
važen da je bavčar za istrabenz dobil miliardo €......pa kramarji pa šroti....
NORMALNO DA ME BOLI [censored] DA VLADA RABI DENAR!!!! NAJ VZAME POFUKANIM TAJKUNOM.
Pa kaj ste čisto nori nekateri? Problem Sloveniji nista dva tajkuna, pač pa 250.000 socialcev, ki ne delajo čisto nič, dobijo pa podporo, zastonj vrtec itd. Probilem Slovenije je 180.000 upokojencev, ki niso enkrat plačali v pokojninsko blagajno in imajo sedaj starostno penzijo ... a se vam to zdi normalno? Zaradi mene naj bodo lačni in bosi, kaj pa so delali prej!
Problem Slovenije je, ker je preveč socialna država. Država daje denar tistim, ki NOČEJO delat, namesto da bi jim preprosto vzela. Brezposelen ima zastonj vrtec, sedi doma ali v lokalu in pije pivo. Namesto, da bi ga nagnali kosit travo pri vrtecu, barvat ograje itd.
Tisti, ki pa hodijo v služba pa plačujejo po 250€ vrtec zaradi kurčevih socialcev.
Vse te socialne stvari pa stanejo hudičevo veliko in država mora nekje vzeti denar. Razen seveda, če si JJ in lahko po njegovem trošiš več kot dobiš denarja v blagajno.
Tako da če se bunimo na vlado in dvig trošarin, se moramo prvo bunit na socialno državo oziroma na tiste, ki jo preko socialnih transferov molzejo do konca.