Cena priklopa na plinsko omrežje

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Razmišljam o priklopu na plinsko omrežje. Sem v samostojni hiši in omrežje poteka po naši ulici. Zanima me:
- približna cena izkopa (cca. 20m)
- cena priklopa in vseh jajc katere so potrebne

Hvala

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Kolega je to pred kratkim izvedel, pa je bilo okoli jurja + peč (1600)+ končni priklop še okoli 500 eur.

Boš moral stopit do Plinarne in se zmenit za predračun, samo tako boš dobil točno cifro.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kolega je to pred kratkim izvedel, pa je bilo okoli jurja + peč (1600)+ končni priklop še okoli 500 eur.

Boš moral stopit do Plinarne in se zmenit za predračun, samo tako boš dobil točno cifro.
Ker bi morali cesto zapret, pa asfalt razbit (ker gre plinovod po sredi ceste
bonk.gif
)...verjetno je to tudi treba plačat?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ponavadi DO hiše plačajo oni, to je do plota, vse od tam naprej pa ti. Za vodovod je že tako, ko so mi pred časom menjavali.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pokličeš, pa ti pride naredit predračun.

Predlani je stal malo pod 1200€. Komplet s prekopom ceste, omarico itn...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.594
3.950
113
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Ker bi morali cesto zapret, pa asfalt razbit (ker gre plinovod po sredi ceste
bonk.gif
)...verjetno je to tudi treba plačat?
Ko smo mi naročili priklop plina mesto (Lj) za eno individualno hišo ni dovolilo zapiranja ceste, so nam razložili, da je to dovolijo menda samo za novogradnje in v primeru več novih priklopov.
bonk.gif
(smo urgirali večkrat sami in Energetika kot operater plinovoda pri nas) tako da je Energetika potem uredila priklop na cev ki je šla k sosedom, čeprav imamo zdaj zato teoretično postavljeno omejitev potencialne porabe zaradi preozke cevi za več odjemalcev, ampak itak do te meje ne prideš če nimaš industrijskega dojema. .... aja, pa po informacijah drugih so nam pozabili povedati za možnost z modro kuverto česar so se poslužili določeni premožnejši prebivalci okoliša.