Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Razmišljam o priklopu na plinsko omrežje. Sem v samostojni hiši in omrežje poteka po naši ulici. Zanima me:
- približna cena izkopa (cca. 20m)
- cena priklopa in vseh jajc katere so potrebne
Ko smo mi naročili priklop plina mesto (Lj) za eno individualno hišo ni dovolilo zapiranja ceste, so nam razložili, da je to dovolijo menda samo za novogradnje in v primeru več novih priklopov.
(smo urgirali večkrat sami in Energetika kot operater plinovoda pri nas) tako da je Energetika potem uredila priklop na cev ki je šla k sosedom, čeprav imamo zdaj zato teoretično postavljeno omejitev potencialne porabe zaradi preozke cevi za več odjemalcev, ampak itak do te meje ne prideš če nimaš industrijskega dojema. .... aja, pa po informacijah drugih so nam pozabili povedati za možnost z modro kuverto česar so se poslužili določeni premožnejši prebivalci okoliša.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.