Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
oblika ploščic je romb (če kdo ne ve kaj romb je, naj mu pomaga google ali pa sosedov 10 letni mulc) dimenzije 15x26 -barva nima veze pri polaganje, saj se vse polagajo po istem principu.
tema se pa lahko tudi zapre-koristna itak ni nobenmu
ja sem prav debelo pogledal, ko nekateri pišejo o šesterokotnikih
Gledam to sliko in gledam, kako je položeno. Jeba je, kako začeti. Sam izgleda, da so rombi različni. Dve vrsti. Pol jih je v levo, pol v desno. Al me je res ta grafična prevara zhebala... al kako
Quiz pitanje: kakšna je razlika med "levim" in "desnim"' rombom?
PS: papizdamaterina - zdaj že v temo o ploščicah vlačite desne pa leve.
te desne in leve si ti prvleku zdej ven. Politične leve in desne. PM, se več smer ne sme napisat, da ne bi pomislil na politko???
Kakšna je pa razlika med tema romboma, si pa poglej sliko zgoraj in probaj sestaviti enak vzorec !!! Če ne bo šlo drugače, si izreži 3 enake rombe iz papirja, pa sestavi. Pa obvetno si označi na vsakem rombu zgornji in spodnji del (ploščica ima tudi zgornji in spodnji del). Pa da te vidim "majster", kako boš pol pameten
(Ostalim sorry za OFF - sicer sem svoje mnenje podal že prej)
Moram citirati, da ne bo kakšnega "popravljanja" kasneje.
1. as21 je lepo napisal, da pejd k sosedovemu mulcu, če ne veš kaj je romb
2. v debati o sredinsko zrcalnem (po vertikali, kot horizontali) geometrijskem liku, si ti privlekel "leve pa desne" - na koncu pa mene obtožuješ, da jih jaz vlačim v debato
3. deliti drugim nasvete (izreži, sestavi), pa tega ne prej sam poskusiti, običajno vodi v blamažo
4. majstr pri polaganju imam samo za poskrbeti, da bodo stranice navpične, kar zna biti mal jebe, ker so navajeni na vaservage, kotnike pa imajo ponavadi drugi majstri (cimermani npr.). In seveda ne sme biti farbenblind, da "vzorca" na zezne (to je tisti catch pri tem polaganju)
5. zdaj sem pa out, ker ne mislim več pametovati, predvsem pa riskirati kakšne toplice zaradi politizrianja
6. hmm - od sedaj bomo naše politike klical "rombi": kakor koli jih obrneš - vsi so isti
7. zdaj pa res papa
PS: a lohk prosim še dobim komentar na tole tvojo izjavo, prosim, prosim:
Citat:
Pa da te vidim "majster", kako boš pol pameten