Cena izkopa + polaganje kanalizacijskih cevi

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Ne vem, če se to da preprosto odgovorit (ker ne vem, od česa vse je odvisno), ampak kolk bi prišel meter izkopa + položitev cevi za kanalizacijo? Torej, kolk sumasumarum pride tekoči meter s cevmi za kanalizacijo (bagerski izkop)?

Koliko bi bila pričakovana cena "na vasi"?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.089
113
v lokalni ostariji
odvisno od globine, materiala ki je spodaj, možnosti deponiranja, preseka cevi, dostopnosti...

to brez ogleda težko oceniti... po ceniku OZS je m3 med 5 in 15€ izkop (odvisno od zemljine)... s odlaganjem na rob seveda:)

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Jaz sem za enostaven teren (travnik) dobil oceno 40 EUR na meter (izkop, dobava in položitev cevi, zasutje).

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.089
113
v lokalni ostariji
ali so cevi obbetonirane ali samo posteljica s peskom kakšna je globina kakšen je material spodaj...ker je razlika kopati v ilovici 1m ali šodru 1 m ali skali 1m...

potem pa krožijo "popisi" in modrosti iz neta ko pa mojster pove kakšna bo cena pa ja tam je blo pa tok in tok...

jure, če si iz prestolnice mi piši... pridem pogledat pa povem kaj in kako...

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Hvala za odgovore, nate sem sicer računal, Alko, ampak sem kar stran iz prestolnice, tko da... vseeno hvala.

Eden je omenil ceno za enostaven teren 40 EUR in točno toliko so povedali iz neke firme tudi meni (samo hotel sem se prepričat, če je cena res takšna).

No, kasneje pa sem dobil še enega, ki naredi ceneje (in je iz naše občine).

Hvala vsem !!!