Če bi vas osvajala...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
štrik in bližnji hrast ?

če če če, probaš pa vidiš, sej ni konc sveta

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik tagelind pravi:
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
KSZ

Pogovoriš se z ženo prijatla, in jo opomniš, da če bi še enkrat poizkušala na tebi kaj takega, ali pa da jo opaziš pri poizkusu z drugim, da boš moral povedati prijatelju. Če jo dobiš vseeno z drugim, ji zagroziš, da mora it sama povedat ali pa boš pač ti.....
Iz lastnih izkušenj povem da je ta najboljša, ker imaš najmanj možnosti, da se skregaš s kolegom....

... in potem ti ona reče: kar povej mu, saj boš njega prizadel, ne mene
bonk.gif

Ja in.....Vsak je prizadet, ko se mu kaj takega zgodi. Eventuelno preboliš. Bolje, da je čim prej na jasnem, pa se potem lahko odloči kako misli reagirat. Če pa bi meni zameril ker sem mu povedal, pa naj se mal j......

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Zgaga a mas iskusnje v tem
evil.gif

hehehe... Not me...
grin1.gif

Bla sam ideja...
evil.gif

K'k je že rek un...

A: Dej, organiziram grupnega, a prideš?
B: Seveda, koliko pa nas bo?
A: Trije, če pripelješ še svojo ženo...

Na koncu, če se po pameti zmenite, imate vsi dovolj...
grims-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Čudno, čudno ... človek bi pomislil, da ti malo preveč dogaja. Ker pa vem, da temu ni tako, te prav lepo pozdravljam in ti sporočam, da sva te z zajcem št.2 že dvakrat zaman čakala, a nikoli nimaš časa ..
frown-1.gif

Ma klinc moram vas vsake tolk časa mal podražit, kam pa pridemo, če bomo še tle gor resni? Čakam dan k bo folk Alter jemal za đouk, štekaš? Sem optimist in kdor čaka dočaka Cavazza
evil.gif

Zdej pa še o tem blaznem čakanju name. Stari moj oženjen z enim frocom tip k te še nikol v lajfu nisem vidla, ne morš ti mene čakat, če se še javu nisi na ZS, kaj šele kaj drugega. Ane? Dobro jutro!!! OK mačk se je javu in komi kaj povedu, ker ga je moj žametni glasek tako zbegu, da ni povedu kdaj in kje se dobiva, da boš ti poleg se ne spomnim da je omenu. Kokr sem spremljala alter je model zdej neki obupan
srce-1.gif

Aja še to obelodanim, men se dogaja, ker sem pojedla une modre tablete, k so bile teb namenjene za razzajčenje. Ful vroče.

majč skakajč hik

hik

hik

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj pa ima on punco? tolk da ni nasuhem, fantazira pa o kolegici?

Ker pravi, da to ne gre tak naprej, ne more celo življenje fantazirat o njej. Poznata pa se tudi že skoraj celo življenje, pa ne more tega naret, da bo šel z njegovo punco oz. zaročenko. Ali kolega al pa babnca.

Ko se človek enkrat zave, da ima samo eno življenje in čuti, da je ona tista prava, se ne obremenjuje s tem, kaj si bodo mislili drugi. Kolega živi zase ali za druge? Če sta res ustvarjena drug za drugega in ne bosta za to nič naredila, se mi oba smilita. Predstavljaj si ju čez xy let, zagrenjena ker ju je bilo strah zaživeti tako kot čutita.
confused-1.gif

shelby

Zelenc'
10. sep 2009
13
0
1
Povedal bi mu sigurno. Če nej prej pa kasneje.
Vse je odvisno on prijatelja.
Men se je nekaj podobnega zgodilo. 15 let sva bila prijatelja, 5let let sem poznal njo. Sedaj pa me prijatelj več noče poznat.

Jaz bi verjetno odreagiral drugače, če bi se postavil v njegovo kožo. Jaz bi punco pusto na miru in ostal dalje prijatelj z prijateljem.. Ampak nažalost se je izteklo drugače...

Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
..od dobrega prijatelja punca/žena... kaj bi storili? Pa recimo da vam je fizično privlačna... bi kaj imeli z njo, bi jo skenslali, bi mu povedali?

Evo malo ker nič novega tukaj ne dogaja
smile-1.gif

Jaz bi pomoje kolegu povedal kakšno babo ima, samo verjetno bi bil potem skregan z menoj
bonk.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
..od dobrega prijatelja punca/žena... kaj bi storili? Pa recimo da vam je fizično privlačna... bi kaj imeli z njo, bi jo skenslali, bi mu povedali?

Evo malo ker nič novega tukaj ne dogaja
smile-1.gif

Jaz bi pomoje kolegu povedal kakšno babo ima, samo verjetno bi bil potem skregan z menoj
bonk.gif
Kle ni kaj dosti filozofirati: Ignoriraš babo, frendu ne omeniš ničesar.
Zaradi ene kurbetine se prijateljstva ne daje na kocko.
cool-1.gif

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
bonk.gif

Oprosti, a si bolan? Tega se ne govori nikomur.

Ni mi nerodno povedati, da mam rada punce, in sem že s punco, ki je bila že poročena. In nobena druga ljuba duša ne ve, da sva imele kaj.
srce-1.gif

Moški ste taki ja, da bi takoj, ko vam punca da, drugim okrog povedali, da se rada igra z drugimi, medtem, ko ti ne?!
jezen.gif

In mimo grede, punca ni baba ampak je punca in/ali ženska! Ded ...
bonk.gif

Nazadnje urejeno: