Carinska pošta

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Se da dobiti kako sliko novega listka? Bojim se namreč, da sem kakega spregledal.

Zadnjič je poštar prišel s tisto elektronsko napravo, ko je prinesel nekaj priporočenega. Seveda sem pohvalil način in vprašal, če mu je všeč in če je hitreje. Ni kazal navdušenja. Morda samo stara šola?

Brez zamere za off

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Jap.
Če pa ne more v blok, ga prinese nazaj na pošto, kjer se izgubi v gori ostale robe in ga snažilka lepo popuca.
cool-1.gif

buyer

Zelenc'
12. okt 2016
1
0
1
hi i am from kosovo i order something on ebay as in ebay the country kosovo is not listed i let the country slovenia and lokal kosovo it has worked like this allways, but this time it held from the slovenia costums V carinskem postopku,In Customs procedure, SILJUA can somebody here give me any email or phone number from that costums in siljua so i can contact them

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Šokiran!

Danes sem dobil že drugo pošiljko ta mesec od dx.com.

Obe s pravilno izpolnjenim CN22, posledično brez nadlegovanja s strani pošte.

TurboD

Pripravnik
19. dec 2012
112
3
18
Nikoli še nisem pošiljal računa carini, pa vseeno...Kje lahko dobim račun za robo, ki sem jo kupil preko npr. Aliexpress? Sem nekaj na hitrco pogledal, pa ni nikjer opaziti nobenega računa za nakup.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Dx ze od nekdaj lepo izpolnjuje cn. Pa tudi banggood.com (zdaj kupujem bolj ta, ker je cenejsi za večino stvari) je kar se tega tice ok.

AliExpress pa kakor naletis. Večina ne izpolni prav tudi ce jim v komentar naročila napišeš... Ceprav pa moram priznati, da se stanje izboljsuje...

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Jaz pa 2800 dni na dx - edini kitajci od katerih kupujem. Vse kar sem dobil do maja letos je bilo deklrirano kot gift ali 0,00

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
V tem primeru napiši pritožbo na pošti v knjigo. Jaz sem imel isti problem, napisal pritožbo, dobil pismo iz pošte, da so se pogovorili s poštarjem in od takrat naprej ima vedno paket s seboj. Če me slučajno ni doma, pa na listek napiše točno uro, kdaj je zvonil.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Isto je bilo pri nas, le da smo se pred pritožbo pogovorili s poštarjem. Rezultat je bil enak, le noben mu ni sral po glavi. V razmislek za drugič.
Če pa ne bi zaleglo, bi pa brez slabe vesti napisal uradno pritožbo.