Zate preslaba(bo dobil nekdo drug), ali na splošno slab komad(gre v smeti)?Zadnji pregled jeter je pokazal, da so zame preslaba.
UPDATE:
Transplantacija je tik pred zdajci odpovedana... Zadnji pregled jeter je pokazal, da so zame preslaba. Noro, kaj mi danes psiha dela!!! Res ne privoščim tega tudi najhujšemu sovražniku!!!
Sem iz bolniške postelje na telefonu spremljal flight radar in je res ob tej uri pristalo neko "privatno letalo", mogoče celo naš falkon, nisem pa pogledal od kod je prišel. Skoraj 100% je bil na njemu organ za mene, saj na oddelku ni bilo nobenega drugega kandidata! Kako pa si to zvedel???za info (neuradno) ob cca. 14:50 bo letalo z organom (ne vem katerim) v Slo.
Ja, itak! Bolje sedaj, kot kasneje, ampak psiha je pa hudič, čeprav sem res izjemno trden in nadvse optimističen.Glej na vse skupaj kot dokaz da se zadeve hitro odvijajo in da verjetno ne bos rabil zelo dolgo cakat na naslednjo priloznost. Bolje da so ugotovili sedaj kot pa ko bi ze bila v tebiz
Na zadnjem obisku kirurga pri meni mi je povedal, da so jetra na lokaciji in da vse poteka po protokolu. Operiran naj bi bil v kratkem, naredili pa bodo še zadnji pregled oz. vzeli vzorec, katerega rezultat naj bi bil znan v roku pol ure do ure. Že čez 15 minut pa je prišel z novico, da operacija odpade, ker sem za nova jetra premlad in preveč fit in v dobrem stanju in da bodo raje našli top jetra, ki mi bodo dolgo služila. Kljub temu, da je bil to zame izjemno stresen dan in da se stres podaljšuje še za nekaj naslednjih dni, tednov ali celo mesecev, sem jim izjemno hvaležen, da gledajo na kakovost in ne samo, da pač naredijo. Lahko bi mi mirne duše transplantirali jetra in nikome ništa... Če samo pomislim, kakšen organizacijski projekt je včeraj potekal zaradi mene, je že to noro....Lahko pride organ poškodovan, lahko ugotovijo da je dajalčev organ 15 let ali več starejši od prejemnika (sicer se to že v osnovi gleda, ampak je že kakšna transplantacija padla tudi zaradi tega), lahko zadnji cross match test, ko je pacient že na mizi tik pred uspavanjem, ni vredu, plus še kaj... poznam več primerov tako odpovedanih transplantacij ledvic. Je že bolje tako, kot pa da pri že tako obsežnem posegu dodajo novo in nepotrebno tveganje!
Slovenia control al pa je z letalom samim povezanSem iz bolniške postelje na telefonu spremljal flight radar in je res ob tej uri pristalo neko "privatno letalo", mogoče celo naš falkon, nisem pa pogledal od kod je prišel. Skoraj 100% je bil na njemu organ za mene, saj na oddelku ni bilo nobenega drugega kandidata! Kako pa si to zvedel???
Moram rečt, da sem včeraj, ko sem prebral tvoje sporočilo o odpovedi, obnemel in obsedel za mizo v kuhinji. Če je podrlo mene, ki te poznam bežno, kako je moralo bit šele tebi in tvojim. Res občudujem tvojo voljo in optimizem. Res močno upam in želim da ti uspe. Tvoja volja je neverjetna.Sem iz bolniške postelje na telefonu spremljal flight radar in je res ob tej uri pristalo neko "privatno letalo", mogoče celo naš falkon, nisem pa pogledal od kod je prišel. Skoraj 100% je bil na njemu organ za mene, saj na oddelku ni bilo nobenega drugega kandidata! Kako pa si to zvedel???
Ja, itak! Bolje sedaj, kot kasneje, ampak psiha je pa hudič, čeprav sem res izjemno trden in nadvse optimističen.
Na zadnjem obisku kirurga pri meni mi je povedal, da so jetra na lokaciji in da vse poteka po protokolu. Operiran naj bi bil v kratkem, naredili pa bodo še zadnji pregled oz. vzeli vzorec, katerega rezultat naj bi bil znan v roku pol ure do ure. Že čez 15 minut pa je prišel z novico, da operacija odpade, ker sem za nova jetra premlad in preveč fit in v dobrem stanju in da bodo raje našli top jetra, ki mi bodo dolgo služila. Kljub temu, da je bil to zame izjemno stresen dan in da se stres podaljšuje še za nekaj naslednjih dni, tednov ali celo mesecev, sem jim izjemno hvaležen, da gledajo na kakovost in ne samo, da pač naredijo. Lahko bi mi mirne duše transplantirali jetra in nikome ništa... Če samo pomislim, kakšen organizacijski projekt je včeraj potekal zaradi mene, je že to noro....
Kaj pa so z jetri potem naredili, pa nimam pojma. Domnevam, da so jih zavrgli, ker ne verjamem, da so lahko potem tako hitro našli novega prejemnika, ki bi mu ustrezala.
Nič, gremo dalje, danes sem si s skoraj 10 kilometrskim sprehodom zluftal glavo in nekaj naredil tudi za kondicijo. Zdaj pa spet čakanje....