Drž se hujšaš pa zaradi obevanj jz sem jih mel 35 pa sm zgubu 22kg upam da maš kj zaloge
ODLIČNO!Evo, kemoembolizacija št. 1b je za mano. So me kar namatrali, skoraj tri ure je trajalo vse skupaj. Prejšnja 1a pred enim mesecem je uspela, tumorji so nevtranizirani. Kontrola čez tri mesece, do takrat pa je v planu, da grem jutri za par dni domov, potem pa nazaj na skoraj en mesec preiskav. Če bom priden, dobim vikend izhode.
. Če bom priden, dobim vikend izhode.
Pa link do Alterja jim je treba dat, da vidijo direktno s kakšnimi talenti bodo imeli opravkaZagrozi jim da bomo meet pri tebi v sobi naredil.
Mislim da ima na FB sliko, "enega" obiskovalca pri meni v bolnici.Pa link do Alterja jim je treba dat, da vidijo direktno s kakšnimi talenti bodo imeli opravka
A je to disleksija da sem prebral teleti?Pa link do Alterja jim je treba dat, da vidijo direktno s kakšnimi talenti bodo imeli opravka
Ne, to je čisto normalna asociacija glede na to, da si na Alterju...A je to disleksija da sem prebral teleti?
Sem bil siguren, da to ne bo prišlo na dan, ampak....Jaz sem slišal, da so te nagnali domov, ker se je ena mlajša sestra menda pritožla da se en naporen pacient neprimerno obnaša (otipavanje in opolzko govorjenje)..
Drži se stari!!
Se bojim, da bo asistentka končala v fiksirju.Za to bo pa rabil temnnico, povečevalnik , fiksir...vodo...in seveda asistentko!