Skos težje dajo kj od sebeSe ne spoznam, ampak za dat zobe ven, bi pac imel kar nekaj vprasanj. Vsadke/protezo potem placa zavarovalnica?
Skos težje dajo kj od sebeSe ne spoznam, ampak za dat zobe ven, bi pac imel kar nekaj vprasanj. Vsadke/protezo potem placa zavarovalnica?
Se ne spoznam, ampak za dat zobe ven, bi pac imel kar nekaj vprasanj. Vsadke/protezo potem placa zavarovalnica?
Meni so vse kočnike spulili, sicer zaradi obsevanja v bližini. Sem tudi sam bil začuden, ampak, ko ti razložijo, kakšna pi,zdarija lahko nastane, če imaš slučajno kakšne slabše zobe, nisem več razmišljal o tem. Ja, zdravstvo pokrije stroške.Se ne spoznam, ampak za dat zobe ven, bi pac imel kar nekaj vprasanj. Vsadke/protezo potem placa zavarovalnica?
Kaj "Car5"????? Vsaj Car10!!No, tudi mene bo zanimalo, ko bo operacija za mano in če bo vse ok (itak, da bo, o tem ne dvomim), kdo pokrije stroške novih zob. Glede na to, da bom zgoraj skoraj povsem brez, bi bil strošek ogromen. Torej, če pokrije zdravstvo, je ok, drugače pa Car5 na 1919.
Sej veš kaj je na kocki? Par mrtvih zob je v takih situacijah še najmanjša težava.Se ne spoznam, ampak za dat zobe ven, bi pac imel kar nekaj vprasanj. Vsadke/protezo potem placa zavarovalnica?
Za Carja se bom pa pomatral ... oz. ne bom iskal izgovorovStari, ne sekiraj se, bomo na alterju zbirali plastične zamaške zate. Bi tudi nabirko izvedli, a kaj, ko AndrejEnej vedno pozabi denarnico.
Super, kaže dobro.Možnost preživetja 80%..... .
Jaz verjamem, da bo zadnjič.Do takrat pa čisto na off, jutri zalaufam kemperja in mogoče zadnjič na dopust nekam proti morju!!!