Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tole dobu dans od Simobila!
Sploh pa ne vem, kdo je dovolil, da gre moj GSM na servis? Jaz ne.
Sploh pa na en XY servis ki še nikol slišal nisem zanjga.
Sori ne bluzim!!
Ojoj. Pač se je en referent zmotil in narobe napisal ime firme. Se zgodi, veš. Tudi tebi se je verjetno že kdaj kaj zalomilo in si malo mimo usekal.
Pomembno je, da ti popravijo telefon in prepričan sem, da se pri tem na Simobil lahko zaneseš.
Verjtno je dopis izdal SImobilov posrednik, sprintano na SImobilovem dopisnem papirju z glavo.
Torej ga ni direkt zamuštral (če lahko temu tako rečemo) Simobil temveč njegov posrednik. Se zgodi. Važno je, da bo telefon OK.
Glede na današnjo situacijo v svetu smo ljudje postali zelo nezaupljivi in so nas začele motiti vsake malenkosti... nažalost.
halo, verjamem da bo vse v redu, neglede na to za katerega operaterja gre in ali ti piše posrednik ali kdo drug. Če se zgodi da bo kaj narobe pa nas obvesti. Nima smisla razpravljat kaj bi moralo bit in kaj ne... lepo da so te sploh obvestili o statusu aparata, očitno imajo čas ali pa delajo na dobrem odnosu do strank kot se spodobi
Če ne drugega-pokliči na podjetje, pa povpraši, kje je tvoj telefon. Če ga na Cadix-u nimajo, pokliči še na Teleray. Če ga še tam nimajo, te je nekdo gladko nategnil...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.