cabrio?

B81

22. jul 2007
36.954
10.510
113
Ker je bil gejevski avto leta ne vem, 01 ali 02...
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zakaj vsi za mazdo? Po moje je najmanj udoben roadster izmed teh...ko gokart.

Pravi da zeli avto za vikend.

In kaj je boljsega kot PRAVI roadster, zadnji pogon in direktni volan za Windig road drive? Menda se ja nebom z prednjim pogonom v čiča-poziciji za volanom vozil za vikend, ce je avto prvenstveno namenjen za "gušt".

Sicer pa tisti ki misli da so Cabrio avtomobili za "sonce" so malo pomesanih pojmov.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zakaj vsi za mazdo? Po moje je najmanj udoben roadster izmed teh...ko gokart.

In kaj je boljsega kot PRAVI roadster, zadnji pogon in direktni volan za Windig road drive?

Roadster ki se nekam premakne.
cheer.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
SLK zgleda od daleč kot pravi pomanjšan Mercedes, ko pa se notri vsedeš ugotoviš da je samo igrača!
evil.gif
Res nagnusen ..
Je pa tako, če imaš več kot 180 cm potem noben od teh avtov razen golfa ni uporaben za "daily use" z zaprto streho ..
To lahko napiše samo nekdo ki SLK-ja ni videl od znotraj. Jaz sem ga imel do familije. 183cm, voiš brez težav, tudi če bi imel še 5cm več ne bi bilo panike. Odličen zaradi hardtopa. Indeks okvar zanemarljivo nizek (imel l.98, SLK200, 136km) - sicer imajo par tipskih napak (beri malenkostne okvare, kot je opraskan c-pillar, sredinska konzola se lušči povečini, kak LMM zna začet srat, sicer vseh 20 okvar/napak ki se sploh pojavaljjo najdeš na MB-forumu - tujem). Vozne lastnosti so en sam žur
cheer.gif
če bi probal) Toliko da te ne bodo noobi ki so ga videli od zunaj prestrašili glede tega avta. Imho eden največjih fun-carjev kar se jih da dobit (peljal tudi par drugih cabriev, pa platnena streha sploh ni žur, prehrupno zame, ali pa je kaj drugega). Prehitevanje je zakon: začneš pri 80 v tretji in jo do rdečega polja mirno spraviš na 130, pol pa v četrto. Če te kaj več zanima pa pod privat vprašaj (no zaradi mene lahko tudi ostale ljubitelje avto.neta sprašuješ za mnenje, ampak jih tle gor ni prav veliko ki bi ga dejansko uporabljali daljši čas kot edini avto).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Zanimivo, da sem se s svojim 190 v vseh teh avtih vozil bre kakih posebnih težav. Bolj udobno, kot v marsikaterem majhnem avtu (razreda twingo, polo ipd) ...

Seveda z odprto streho
grin1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Poznam lastnika mx-5 ke. Res dobro skrbi za avto. Mislim, da prodaja zaradi naraščaja.

Osebo je nebi kupil ker s temi pop-up deluje zastarelo
d055.gif

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik shift pravi:
glede servisa MBjani problem.mam jordana v vasi
zmaga.gif
Potem pa itak nimaš kaj razmišljat. Cena pa je itak smešna. Verjetno si bom tudi jaz kaj takega nabavil.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj pa CRX?
evil.gif

Ni ravno pravi cabrio ampak vseeno.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: