Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
SLK zgleda od daleč kot pravi pomanjšan Mercedes, ko pa se notri vsedeš ugotoviš da je samo igrača!
Res nagnusen ..
Je pa tako, če imaš več kot 180 cm potem noben od teh avtov razen golfa ni uporaben za "daily use" z zaprto streho ..
To lahko napiše samo nekdo ki SLK-ja ni videl od znotraj. Jaz sem ga imel do familije. 183cm, voiš brez težav, tudi če bi imel še 5cm več ne bi bilo panike. Odličen zaradi hardtopa. Indeks okvar zanemarljivo nizek (imel l.98, SLK200, 136km) - sicer imajo par tipskih napak (beri malenkostne okvare, kot je opraskan c-pillar, sredinska konzola se lušči povečini, kak LMM zna začet srat, sicer vseh 20 okvar/napak ki se sploh pojavaljjo najdeš na MB-forumu - tujem). Vozne lastnosti so en sam žur
če bi probal) Toliko da te ne bodo noobi ki so ga videli od zunaj prestrašili glede tega avta. Imho eden največjih fun-carjev kar se jih da dobit (peljal tudi par drugih cabriev, pa platnena streha sploh ni žur, prehrupno zame, ali pa je kaj drugega). Prehitevanje je zakon: začneš pri 80 v tretji in jo do rdečega polja mirno spraviš na 130, pol pa v četrto. Če te kaj več zanima pa pod privat vprašaj (no zaradi mene lahko tudi ostale ljubitelje avto.neta sprašuješ za mnenje, ampak jih tle gor ni prav veliko ki bi ga dejansko uporabljali daljši čas kot edini avto).