C4 Picasso karte

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Imam tele karte: http://www.navigation.com/C4Pi...496C/en_GB/EUR/
cheer.gif

Zanima me, če so to iste kot pri Garminu. Navigacija mi kaže, koliko je omejitev hitrosti, samo na AC, izven pa bore malo. Garmin se mi zdi, da prikazuje to na precej več cestah.

Nazadnje urejeno:

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ker razen tega in slo. vodenja, ki ga pogrešam, je uorabniška izkušnja za enkrat pozitivna. Kartografija je ta iz zgornjega linka. Sem pozitivno presenečen.
Glede kompresiranja pa sem jim že pisal...

Nazadnje urejeno:

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
V prvem in zadnjem stavku piše, da so Here karte, torej iste uporablja garmin.
Vprašanje je samo kaj so vključili pr Citroenu, ko so kompresirali v svoj format.
Bo držalo, ja:

Thank you for inquiring about HERE Maps.

The road restrictions are in our mapdatabase, but each manufacturer chooses which data they want to use. So they can choose freely if they only use them on highways or mainroads, or also on smaller streets, like the Garmin does.

Tu pa naletim na trši oreh. Citroen podpora, ki je v bistvu ni...

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Zatakne se na Citroenu, ki pač nalaga okrnjene verzije. Tu pa mi nimanom kej?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Kot že rečeno - ni problem v kartah, temveč v sistemu, ki uporablja te karte. Torej sam navigacijski software v citroenovih vozilih v svoji kodi določenih funkcij ne podpira. To pa je stvar proizvajalca oz naročnika. Končni uporabniki žal na to nimajo vpliva.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ah ne. Sistem omejitve že zna brati. Nekaj postov višje ti citiram odgovor od Here maps. Citroen naloži okrnjeno verzijo. Verjetno zaradi zasedanja prostora na disku. Kot sem že omenil, je Citroen po tej plati praktično nedosegljiv.