Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Men osebno je ta CVT totalen mimosunek kar se tice "udobja" med voznjo. Pa lahko zagovorniki se tako vpijejo kako je to super tehnologija ampak naslednji moj bo definitivno avtomatik, CVT pa niti pod razno. Sem ga vozil v Priusu ter Outlanderju.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Se mi je zdelo, da se bo prius lover oglasil!
Lej, v obeh sem se pocutil kot da bi se vozil v gajbi. Takoj za CVT-jem se znajdejo kaksni stari avtomatiki, vse ostalo pa je kolikor toliko spodobno, no mogoce bi se v kaksnih poceni novodobnih jajckih se pritozeval.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
jaz tudi ne vem, zato sprašujem 2
Pa saj si ti rekel, da je motor v Priusu zaradi CVT menjalnika na polni moči v praih milisekundah... To je najbolj športno, kar sem do sedaj slišal... jaz v parih milisekundah niti stopalke ne pritisnem do konca, prisus ima takrat že max moč oziroma max obrate...Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Se mi je zdelo, da se bo prius lover oglasil!
Lej, v obeh sem se pocutil kot da bi se vozil v gajbi. Takoj za CVT-jem se znajdejo kaksni stari avtomatiki, vse ostalo pa je kolikor toliko spodobno, no mogoce bi se v kaksnih poceni novodobnih jajckih se pritozeval.
Okej, ...
Očitno grizeš samo na nekaj kar trza in obrati divje skačejo gor in dol. Športno press.
Ogo