ByPass Google Account

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Počakaj tistih nekaj dni, da se vrne iz sl poti in ti potem odklene in ga pravilno resetirata, če se ti bo pa izmikal srečanju pa na policijo in naj preverijo, če so zadaj kakšne mučke.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Itak fulll ga bodo veseli na policiji zaradi enega posranega kitajskega telefona ki ga ne more odklenit. A misliš da se policija res s tem ukvarja?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
(Seveda če se izkaže) goljufija je goljufija, ne glede na vrednost izdelka. Ničelna toleranca mora biti.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Telefon je že na servisu in ga jutri dobim. Cena odklepa je 15€ Mi je žal, da so ljudje taki, da jim nikakor ne moreš dopovedati, da naj vsaj malo sodelujejo, ker imaš dobesedno neuporaben telefon zaradi njih in žena sploh ne odgovarja nazaj že od včaraj od 16.00 ure. Sem jo lepo prosil, da pridem jaz še enkrat k njim in samo vpiše Up. Ime in geslo in je zadeva rešena, vendar me kar ignorira. Ne vem, a se me boji, da ji bom kaj naredil al kaj? Sej vem, 100 ljudi, 100 glav, vsaka v svojem vesolju.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Sam, da si zrihtu.

Je pa zanimivo, da servis to naredi, če nam je @philips razložil, da je taka zaščita namenska, ravno zaradi kraj. Torej suneš telefon in ga neseš na servis in ti ga odklenejo
uf-1.gif

Sam, da te ne bo na servisu čakal mož v modrem
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:
(Seveda če se izkaže) goljufija je goljufija, ne glede na vrednost izdelka. Ničelna toleranca mora biti.

Že, res si dober teoretik, čestitam ampak problem je da se s tem ne bo nihče ukvarjal, sploh pa tudi če se bi je verjetno težko dokazat goljufijo. Najbrž sploh nima nobene pogodbe da je kaj kupil od koga, kaj šele račun.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:

Je pa zanimivo, da servis to naredi, če nam je @philips razložil, da je taka zaščita namenska, ravno zaradi kraj. Torej suneš telefon in ga neseš na servis in ti ga odklenejo
uf-1.gif

Verjetno se bo treba na servisu identificirat. Najbrž ne bo tat nesel telefona na servis da mu ga odklenejo.... verjetno že obstaja kak protokol v teh primerih...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Telefon ni ukraden. Imam potrjen garancijski list od slovenske trgovine. Imam komplet škatlo in vse, kar je noter. Verjetno je to zadostovalo, da so mi ga sprejeli. Tudi IMEI sem pogledal na netu in piše FREE.

emirATes

Pripravnik
9. apr 2012
159
7
18
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Telefon ni ukraden. Imam potrjen garancijski list od slovenske trgovine. Imam komplet škatlo in vse, kar je noter. Verjetno je to zadostovalo, da so mi ga sprejeli. Tudi IMEI sem pogledal na netu in piše FREE.

že,že, sam telefon je bil najbrž last njegove firme, ki pa še ne ve , da ga je prodal

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:

Že, res si dober teoretik, čestitam ampak problem je da se s tem ne bo nihče ukvarjal, sploh pa tudi če se bi je verjetno težko dokazat goljufijo. Najbrž sploh nima nobene pogodbe da je kaj kupil od koga, kaj šele račun.

tudi praktik, ko kaj rabljenega kupujem zapišem na papir podatke o sebi in prodajalcu (iz osebne), en izvod zame, drugi za prodajalca, nič kompliciranja, pač na roko napisana kupoprodajna pogodba. Če ni za, ne grem v nakup. Pač, ker fizična oseba ne izda računa, moraš imeti nekaj drugega v roki.