@kalbo, Loccitane Cade milo ni na osnovi loja, pa za moj okus je res predrago. 11 EUR za tisti majhen "vegetarijanski" košček je pač too much.
Vedeti moraš, da za 14 EUR dobiš kilsko milo Cella, ki pa je na osnovi loja. V 150 g embalaži pa dobiš milo Cella tudi v Esteli v BTC-ju za 4 EUR.
Konec koncev pa, če imaš možnost, v Bosni dobiš Arko milo (tudi na osnovi loja) za 0,5 EUR za 75 ml. Če bi ti dal večino mil in krem, ki so na razpolago v svetu in za nobenega ne bi vedel cene, bi Arko ocenil med prvih 5 ali vsaj 10.
Pa še
primerek enega najboljših mil, ki je s poštnino vred še vedno cenejši od Loccittane Cade. Sicer je na začetku malo muhasto za delanje pene, a se hitro navadiš in potem je čista zmaga.
Da mora biti čopič jazbečji, je res, a je malo pomankljiv podatek. Obstaja več vrst jazbečji čopičev:
- Pure
- Best
- Finest
- Silvertip
Pure se je pri meni izkazal toliko zanič, da sem na koncu poizkusil še s svinjsko Omego iz Italije za 3 EUR in je resnično nekaj čisto drugega, veliko uporabnejšega, pa še 3x ceneje je. Drugače je pa pri BEST jazbecu ali Silvertip, ampak ti pač so dražji. za 10 EUR jih pač ne dobiš.
Tale nudi največ za svojo ceno.
Katere britvice od Gillette ti najbolj ustrezajo? Obstaja več različnih, recimo Gillette Silver Blue so res dobre. Ampak vsaj Gillette Platinum meni nikakor niso ustrezale.
Kot najboljše žiletke, trenutno na trgu, bi večina izbrala Polsilver Super Iridium.
Ko berem tole moje sporočilo, res izgleda samo kot kritiziranje, a ni temu namenjeno.