Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hja so moski ki so se pozenscili (popedercili) nasli novo ime zase... Metroseksualac... ceprav vsi vemo kaj to pomeni
)
v glavnem kakor komu pase... pozenscil se pa jaz ne bom..
Alkoholik, se popolnoma strinjava.
Me zanima, kaj bo ženska rekla, ko bo šla ven z poženščencem, pa ji bo neki X-tip zatežil. Ker njen "metro" ne bo nič naredil, ampak bo raje spyzdil, da se ne bo skuštral ali si nohta zlomil.
Sploh ne vem, kaj ženske vidijo v tipih, ki so sposobni ostati pred ogledalom več kot one?
ne morem verjet kakšne predsotke in predstave imate
a zdej, če je pa urejen, ti pa neobrit, pa pod pazduho dva dihurja, da boš pa avtomatično ga prebutal al kaj?
ne morem verjet!
ja, ja, ti kr bot zapuščen in razpuščen. sam pol se ne čud, če bo un "poženščenec" fukal vsako noč, ti si pa ga pri 40ih, še zmeri samo na roke metu
Ti ne ločiš med urejenostjo in nališpanostjo, ampak ti je že alkoholik objasnil. preberi še enkrat.
Si videl slavni video nekega štajerskega estradnika (Kumar, Kumer ali nekaj takega), ki tudi rezervne gume v avti ni našel, kaj šele, da bi jo znal zamenjati.
Pa poglej Pahorja, vedno ves lep, zagorel in nališpan, o kandidaturi za volitve se je pa odločal kot razvajena baba pred polno omaro. Da ne govorim o tem, da na njem ne najdeš niti enega sivega lasu. Halo? Pri 40+ brez sivega laska?
In potem pridemo do raznih večnih mladeničev, ki so brez sivega laska, od Matjaža Tanka, do Ivana Zidarja. Kje so meje nečimrnosti? A je treba slepo posnemati prav vse, kar ti prek Davida Beckama servirajo v reklamah (in take izdelke tudi kupovati in uporabljati).
Ne vem, če bom koga avtomatsko prebutal, vsekakor pa se bom za svojo žensko postavil, brez da bi me skrbelo za manikuro.
Kar pa se namakanja tiče, mene dlake ne motijo, tebe pač. Srbi imajo tozadevno dober pregovor: "Zarjavelemu k.urcu so tudi kocine v napoto!"
Sicer sem pa pri svojih 40+ že dolgo, dolgo časa lepo preskrbljen tudi na tem področju...