Britansko pevko Amy Winehouse so našli mrtvo

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
in kaj je džanki druzga kot slabič.....

bla je navlečena kurbetina in kar je iskala to je dobila...... Imela je samo to srečo, da je imela denar, zaradi tega je imela tudi prijatelje in samo zaradi tega.....

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
kaj pa če je imela prijatelje že prej, imela je pa samo to "srečo" da je imela denar in posledično tudi na tone droge? (verjetno ni bila na drogi od štarta, nato pa je imela denar s katerimi je dobila prijatelje a ne)
in pri tej zadevi je hitro hitro prehitro in že te odnese...pol je pa res pomembno samo še to, kako močan si v sebi..... in ona res ni bila dovolj.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe, sicer ne vem na kermu planetu žviš.. ampak ok..

Poznam kr nekej junkijev tko da... Seveda ima vsak fiksar pred zasvojenostjo prijatelje, ko se navlečeš, pa je tvoj edini prjatu hors in v njenem primeru ni bil samo horse, ampak pjača... in druga zasvojenost.

V vsej tej zgodbi je imela srečo, da je imela keš in med fiksarji pravega kolega ni, prav vsak bi te prodal z šus. Celo družina se ti pravilama odpove, če sam nisi možen in sposoben rehabilitacije.

In še nekaj, večina rehabilatirancev, pa naj si bo alkoholik ali fiksar v to prisili pomanjkanje keša in ko res zadanejo dno..... praviloma je še težje tistim ki denar imajo in tistim je še težje.....

Vsi, ki jih poznam in so po par let clean imajo za ceu lajf skušnjave, predvsem jih zjebe pritisk družbe in okolice, da zopet niso do doupu......

In ja ti ljudje so šibki, sami po seb...

Torej, kakor koli obrneš je Amy bla ena zahojena [censored] z kešom, za njenim hrbtom so se vsi zgražali in ji vlekli keš... pač tak je lajft. V njenem patetičnem lajfu, je bil mož ravno tak, čeprav so se vsi zgražali nad njem....

U bistvu je bila pa ona same shit......., lahko tudi slabša. Ko črto potegneš, kaj ima od 27 lajfa...

jah mrzlo rit........... in nič več.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
baje da živim na istem planetu kot ti
grin1.gif

aja poznaš par junkijev...ql ql..jst sm o tem bral samo knjige in gledal filme. .. not
grin1.gif
mam tudi iz svojega življenja kar nekaj izkušenj na to temo in te izkušnje mi pravijo , da ni vse tako simpl hot hočete eni prikazat, sploh kar se droge in slabičev tiče... predvsem zato, ker droga naredi slabiča iz tebe pa če si bil prej še tak he-man (res pa je, da če si le-to že prej pa pač še prej not padeš)... in "prijateljev" imaš tudi več vrst, sploh v njeni poziciji...

kaj je imela od lajfa v 27 letih? v določenih pogledih 173x več kot ti (& jaz pa še kdo), v drugih pa res popolnoma nič

aja pa še to - na splošno mi je in mi še kar dol visi zanjo, nisem nikakršen fan ali pa karkoli v tem smislu, samo nekako se ne morem strinjat s poenostavljanjem, katerega nekateri predstavljajo/predstavljate tu gor
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
nihče ne govori da je lajf simpl..

eni se navlečejo zarad stisk, dolgčasa, ker so in itd....

drugo kaj je imela od lajfa...

Res ne vem kaj je za tebe lajf, da si 3/4 lajfa od adolescence zadet in zgledaš kot bi te kravi iz rit potegnu in da je za sabo pustila par miljončkov.....

173 bolj kot pač normalno življenje...., lej kakor za kerga. Bi te vprašal kot starša, če bi bil tvoj otrok tak, me zanima anketa, ki bi jo starši obkrožili.....

tvoj pogled je bizarn..... če misliš, da je to življenje ki ga je ta pejnovrit žvel.........

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
In kaj imajo več kot navadni smrtniki? Imajo avte, jahte, več partnerjev, toda to jim nič ne pomaga, enostavno si ne morejo kupiti navadnega življenja, bluzijo okol potem pa inekcija in si rešijo bedno življenje.
Tist kdor se fenta ni vreden počenga groša enostavno je slabič.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
drugo kaj je imela od lajfa...

Res ne vem kaj je za tebe lajf, da si 3/4 lajfa od adolescence zadet in zgledaš kot bi te kravi iz rit potegnu in da je za sabo pustila par miljončkov.....

173 bolj kot pač normalno življenje...., lej kakor za kerga. Bi te vprašal kot starša, če bi bil tvoj otrok tak, me zanima anketa, ki bi jo starši obkrožili.....

tvoj pogled je bizarn..... če misliš, da je to življenje ki ga je ta pejnovrit žvel.........

ne ne ne, nisva se čist razumela... življenje se deli na več delov in eden izmed teh je tudi mladost, kamor spada cel kup bedarij, ki jih takrat počneš, zato da se imaš dobro (pač vse kar ti je ql, te zabava, ti je zaradi večjih vsot denarja dosegljivo in s tem ne ciljam samo na drogo), sčasoma pa jih opustiš..če imaš to možnost. in tukaj ga je ona verjetno kar zmagala, preden je prišla do obdobja začetka konca.. tako da ne, to kar je dala ona čez res ni življenje, je pa en del. krut in realen.

o mojih starševskih pogledih pa nebi ker še nism v tej poziciji, mi je pa jasno da si česa podobnega za svojega otroka tudi približno nebi želel ampak ali niso takšni pogledi vseh staršev? kaj se pa dogajav realnosti pa itaq veš.....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj imajo več kot navadni smrtniki? Imajo avte, jahte, več partnerjev, toda to jim nič ne pomaga, enostavno si ne morejo kupiti navadnega življenja, bluzijo okol potem pa inekcija in si rešijo bedno življenje.
Tist kdor se fenta ni vreden počenga groša enostavno je slabič.

bl bla bla..klasično nakladanje tistih, ki denarja v ogromnih vsotah nimajo....

kaj imajo več? imajo opcijo, da si naredijo res fenomenalno življenje v vseh pogledih (česar ti in jaz verjetno ne bova imela nikoli) ampak večina potem res zavozi vse skupaj.

a amy je pa po novem naredila samomor ali kako? ali sem pač samo razumel to napačno..da je se pač fentala pa to....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
ne ne ne, nisva se čist razumela... življenje se deli na več delov in eden izmed teh je tudi mladost, kamor spada cel kup bedarij, ki jih takrat počneš, zato da se imaš dobro (pač vse kar ti je ql, te zabava, ti je zaradi večjih vsot denarja dosegljivo in s tem ne ciljam samo na drogo), sčasoma pa jih opustiš..če imaš to možnost. in tukaj ga je ona verjetno kar zmagala, preden je prišla do obdobja začetka konca.. tako da ne, to kar je dala ona čez res ni življenje, je pa en del. krut in realen.

o mojih starševskih pogledih pa nebi ker še nism v tej poziciji, mi je pa jasno da si česa podobnega za svojega otroka tudi približno nebi želel ampak ali niso takšni pogledi vseh staršev? kaj se pa dogajav realnosti pa itaq veš.

Kar je delala ta pevka, je višek norosti. Jest kot starš mojih frocov ne želim niti približno kej tazga od mojih otrok. Pa nima veze kaj bo otrok, smetar ali pa doktor..... Le da bo živel en normaln lajf, brez drog...

Tole kar je Amy počela skoz lajf je patetično, večina jo pozna ne po pesmih, ampak po videzu, tračih itd... Kakorkoli obrneš, če rečeš, da je to lajf maš res hude poglede na življenje......

ps pa njenega lajfa ne morš delit na več delov, ker je oseba bla na stopnji ene afnaste pubertetnice do smrti.... kvečjemu ga lahko deliš na dva dela otrok in pubertetnnik......

Pa še zdaj mi ni jasno, ker določen moment v njenem lajfu je 173 krat bolj razburljiv kot najin?
'Too drunk' Amy Winehouse booed in Belgrade

tkole je pa končalo svojo slavno kariero....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ps pa njenega lajfa ne morš delit na več delov, ker je oseba bla na stopnji ene afnaste pubertetnice do smrti.... kvečjemu ga lahko deliš na dva dela otrok in pubertetnnik......

no saj nekaj podobnega sem mislil, na splošno se življenje deli na več obdobij, ne pa njeno, ona živela in doživela samo enega oz. dve obdobji...

Citat:
Uporabnik reality pravi:
Pa še zdaj mi ni jasno, ker določen moment v njenem lajfu je 173 krat bolj razburljiv kot najin?

npr. tisti časi ko je začela s svojo glasbeno kariero, nastopi pred ogromnimi masami folka, privat žuri (ok, tuki je spet droga zravn
grin1.gif
) ..tko..take momente naprimer. seveda je pa vedno opcija da te take stvari niti malo ne ganejo in ti veselje prinašajo popolnoma druge stvari, tako da je to dost zoprna zadeva za komentirat ker se preveč dodaja še svoje poglede na stvar in ne striktno njene....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Kako izgleda se junkiju gladko jebe, ko je zadet je pa tud fajn, boljšga si ne more počutit in želeti.

Problem je takrat, ko ni zadet in ne obratno.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Ona se je predvsem na žurih zabavala z pomočjo koke, brez tega ni bilo žura. Ampak dobr, slava je minljiva, zato je končala tam kjer je........

Jebeš tako slavo....., verjamem, da si bodo Kurt Cobain, Hendrixa.. vsi zapovnl, nje ne......... Ona je bolj tip Lindsey Lohan...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Kako izgleda se junkiju gladko jebe, ko je zadet je pa tud fajn, boljšga si ne more počutit in želeti.
Problem je takrat, ko ni zadet in ne obratno.

To je res....

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tam je res zgledala zadeta, ampak res totalno
d055.gif
Ne vem potem...pa saj sedaj itak več ni važno...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
No vsi pametni ti lahko povemo, da večletna zloraba drog na telesu pusti določene posledice. In da je povsem možno, da je umrla zaradi slošne razjahanosti njenega telesa. A ves tudi pijanec lahko umre zaradi odpovedi jeter pa ni nujno da je v tistem trenutku pijan.

Bo slo?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
droge pa ostanejo v telesu več mesecev, torej je bila tudi v Beogradu čisto clean

A res? To misliš recimo kot sledovi v laseh ali v telesnih tekočinah (kri, urin)?

In podvprašanje - s čim misliš, da naredijo toksikološki test?