Britanci prihajajo k pameti glede imigrantov?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Muslimani v Evropi bojo umirali v miljonih, podobno kot Židje pred/med drugo svetovno vojno. Samo kar tokrat ne bo črna ovca samo ena država. Samo vprašanje časa je.

Lahko se nekateri jezite in protestirate, ampak zgodovina nikogar nič ne nauči in rada se ponavlja. Strpnost do drugačnih preprosto ni normalna človeška lastnost.

Si sam pogruntal to nebuloza ali pobral nekje? Miljonov muslimanov ,ki bi lahko umirali v Evropi ni. Tudi svetovno gledano so najbolj "muslimanske" drzave protektorati ZDA (vkljucno z Turcijo btw).

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ti množično pobijanje vendar podpiraš, če se pobija prave.

fasizem in ksenfobija je bolj tvoja domena....
Jaz vsa množična pobijanja enako obsojam, ti (vsaj) eno zagovarjaš.

ne, ti (ne)dokazana mnozicna pobijanja uporabljas za revizijo zgodovine...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Si sam pogruntal to nebuloza ali pobral nekje? Miljonov muslimanov ,ki bi lahko umirali v Evropi ni. Tudi svetovno gledano so najbolj "muslimanske" drzave protektorati ZDA (vkljucno z Turcijo btw).

Seveda, 6 miljonov Turkov v Nemčiji, nekaj miljonov zafaclancev v Franciji itd. sem si preprosto izmislil. In domačini jih obožujejo, ker so zapriseženi multikultisti in ker je integracija uspela
roza.gif

Pa nihče ne govori o ZDA in muslimanskih državah. Govorim o Evropi, ki ima zanimivo zgodovino obračunavanja s preveč namnoženimi tujki, še posebej ko so gospodarske razmere pravšnje. Bivši vzhodni blok pa je sploh vzor strpnosti in multikulturnosti.

Ti pač živi naprej v prepričanju, da te imajo vsi radi in si tukaj popolnoma varen in dobrodošel
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Seveda, 6 miljonov Turkov v Nemčiji, nekaj miljonov zafaclancev v Franciji itd. sem si preprosto izmislil. In domačini jih obožujejo, ker so zapriseženi multikultisti in ker je integracija uspela
roza.gif

Pa nihče ne govori o ZDA in muslimanskih državah. Govorim o Evropi, ki ima zanimivo zgodovino obračunavanja s preveč namnoženimi tujki, še posebej ko so gospodarske razmere pravšnje. Bivši vzhodni blok pa je sploh vzor strpnosti in multikulturnosti.

Ti pač živi naprej v prepričanju, da te imajo vsi radi in si tukaj popolnoma varen in dobrodošel
priden.gif

Aja... pod MILJONI MUSLIMANOV V EVROPI si dejansko mislil obracun z Turki v Nemciji?
priden.gif

Govoriti o Evropi in pri tem izkljucevati ZDA je seveda nebuloza prve vrste. Le kdo je v zadnjih letih 2x vojno posredoval v Evropi? Kitajci mogoce?

Kdo ima koga rad je razmisljanje petnajstletnic
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Nedokazana? WTF
confused-1.gif

Sva se razumela kajne.... Hebe se tebi za poboje in zrtve pobojev (glede na to da je bila vecina Hrvatov ti verjeto srce poka) ampak je treba uporabiti "poboje" da se povprek in pocez pljuva po NOB.
priden.gif
in relativizira izdajalce. Cudno da se identicen vzorec pojavlja na HR (pranja ustastva) in Srbiji (in pranje cetnistva)...

Opazis kak vzorec?
smirk-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne razumeš.

Jaz obsojam vse množične poboje - brez razlike. Kdor jih je zakrivil, je izvršil zločin proti človeštvu. Me ne zanima, ali gre za Ruando, Armenijo, Srebrenico, ameriške Indijance....
Ti to razliko delaš in tiste poboje, ki tebi ustrezajo, upravičuješ. Dokler si sposoben upravičevati kakršnokoli množično pobijanje, je tvoje zavzemanje za človekove pravice samo prazna poza.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne razumeš.

Jaz obsojam vse množične poboje - brez razlike. Kdor jih je zakrivil, je izvršil zločin proti človeštvu. Me ne zanima, ali gre za Ruando, Armenijo, Srebrenico, ameriške Indijance....
Ti to razliko delaš in tiste poboje, ki tebi ustrezajo, upravičuješ. Dokler si sposoben upravičevati kakršnokoli množično pobijanje, je tvoje zavzemanje za človekove pravice samo prazna poza.

Tocno to pocnejo na HR in Srbiji. Temu se rece relativizacija. Ni mozno vse obsojati "enako" ,ker niso vsi "zlocini" enaki. Verjetno razlicne klasifiakcije obstajajo zaradi zabave? Sploh pa ne moralno.

Odstrel (govorim o hipoteticnem primeru) ustasev nekaj dni po vojni ,ki ga ukaze lokalni junak ni in ne more biti enak ali primerljiv planskem odstrelu nekaj deset, sto, tisoc ali miljon ljudi. To ni "moje mnjenje" ampak tudi pravna praksa vse sodisc. Btw, povojni obracuni so bili "obicajni" po vseh drzavah Evrope. Kako leto ali nazaj sem celo prilepil kaj vse so Francozi delali.

Nebuloze "ubijali so izdajalci, ubijali so izdajalci" vsi so krivi oziroma in predvsem izdajalci NISO krivi se uporablja pri reviziji zgodovine.

RTS je na ta nacin celo posnela "epski spektakl" z rekordnim proracunom ,ki bo kmalu aktualen po exYU drzavah. Ista relativizacija, samo ime izdajalcev je drugo
bonk.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Nima smisla, prevečkrat se zavrtiva v istem krogu. Ti pač množično pobijanje podpiraš., če se pobija prave. Nikakor nočeš pomisliti, da se utegneš znajti na napačni strani (ne kriv, ne dolžen).

Jaz sem proti množičnemu pobijanju - brez razlik.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kje jo je že izgubil
confused-1.gif

Potreba po uvoženih delavcih še ne pomeni, da se odpre vrata na stežaj in spusti v državo poleg delovnih ljudi še kup ološa. Selekcija kdo bo lahko prišel in pogoji kako se lahko obnašajo, je popolnoma na mestu.
Ker takšne selekcije sedaj ni, kajne? Najbrž je telih 400+ poglavij glede imigrantskih zakonov VB napisanih za zabavo:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/policyandlaw/immigrationlaw/immigrationrules/
Kot kaže se bo potrebno še malo pozabavati in dodati še 50+ poglavji
smirk-1.gif
Ali pa 90% brisati in poenostaviti. Aja ne, tam imajo tudi JU.
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Nima smisla, prevečkrat se zavrtiva v istem krogu. Ti pač množično pobijanje podpiraš., če se pobija prave. Nikakor nočeš pomisliti, da se utegneš znajti na napačni strani (ne kriv, ne dolžen).

znas brati? na vse ni isto pravi tudi mednarodno pravo
smirk-1.gif
zakaj bi ti rad da je vse "isto" pa je tudi jasno... kajne?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kje jo je že izgubil
confused-1.gif

Potreba po uvoženih delavcih še ne pomeni, da se odpre vrata na stežaj in spusti v državo poleg delovnih ljudi še kup ološa. Selekcija kdo bo lahko prišel in pogoji kako se lahko obnašajo, je popolnoma na mestu.
Ker takšne selekcije sedaj ni, kajne? Najbrž je telih 400+ poglavij glede imigrantskih zakonov VB napisanih za zabavo:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/policyandlaw/immigrationlaw/immigrationrules/
Kot kaže se bo potrebno še malo pozabavati in dodati še 50+ poglavji
smirk-1.gif
Ali pa 90% brisati in poenostaviti. Aja ne, tam imajo tudi JU.
wink-1.gif
Komot, če bo končni produkt boljši.

2. sep 2007
1.535
833
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

smirk-1.gif

Mednarodno pravo si lahko vtakneš v ruzak in ga neseš na Kosovo polje.

Dejstvo je, da si navaden rasist/islamist. Poveličuješ islam in muslimane, kot da vaš drek ne smrdi. Karkoli vržete v zrak po svetu, še nikoli nisi tega obsodil. Zmeraj so/smo krivi mi, umazani neverniki.

Ti si navaden islamski fundamentalist!

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Nedokazana? WTF
confused-1.gif

Sva se razumela kajne.... Hebe se tebi za poboje in zrtve pobojev (glede na to da je bila vecina Hrvatov ti verjeto srce poka) ampak je treba uporabiti "poboje" da se povprek in pocez pljuva po NOB.
priden.gif
in relativizira izdajalce. Cudno da se identicen vzorec pojavlja na HR (pranja ustastva) in Srbiji (in pranje cetnistva)...

Opazis kak vzorec?
smirk-1.gif

Ker so Hrvati je potem to OK?

Citat:
Zakaj, VB nima nekih posebnih problemov z imigranti:

http://www.theguardian.com/uk/2013/apr/28/immigration-impact-crime
Citat:
Crime in neighbourhoods that have experienced mass immigration from eastern Europe over the past 10 years has fallen significantly, according to research that challenges a widely held view over the impact of foreigners in the UK.
Citat:
The findings come days after a report revealed that the UK is becoming more peaceful with rates of violent crime and murder falling more rapidly in the past decade than in any other western European country. The UK Peace Index, produced by the Institute for Economics and Peace, found that violent crime rate fell by a quarter between 2003 and 2012, a period of relatively high immigration.

...from eastern Europe... Imaš podatek iz katerih držav prihaja večina imigrantov?

Citat:
Mislim, da si tole debato že izgubil:

Citat:
Britain may need millions more immigrants over the next 50 years to reduce the "unsustainable" pressure that the ageing population is putting on the economy, the official forecaster has said.

The Office for Budget Responsibility said that spending on the state pension, social care and healthcare will rise from 14 per cent of Britain's GDP to almost a fifth.
The report found that allowing more than 140,000 immigrants into Britain a year, equivalent to 6million people, would help increase the overall number of people who are in work and improve public finances.
link

Britain may need... Torej gre za ugibanje. Seveda je problem, ampak povečanje števila priseljenvev je zgolj ena izmed rešitev.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

smirk-1.gif

Dejstvo je, da si navaden rasist/islamist. Poveličuješ islam in muslimane, kot da vaš drek ne smrdi. Karkoli vržete v zrak po svetu, še nikoli nisi tega obsodil. Zmeraj so/smo krivi mi, umazani neverniki.

Zakaj bi jaz moral karkoli obsojati? Zaradi bombe nekega Palestinca ,ki je ostal brez vsega in zivi celo zivljenje v taboriscu?

Ti obsodis vsako bombo ,ki pade komu na glavo v Iraku? Afganistanu? Ves koliko ljudi je umrlo pri taksnih napadih v zadnjih 20 letih in koliko je umrlo pri prvem napadu na Irak?
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:Ker so Hrvati je potem to OK?

Ti treba vsega brati dobesedno. Vecina ustreljenih (ali kakorkoli to imenujes) so bili Hrvati ,ki so bezali zahodno. Za desnicarje so Hrvati seveda samo Hrcki, dokler niso zrtve partizanov. Potem pa igranje zaskrbljenosti in humanosti.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

smirk-1.gif

Zakaj bi jaz moral karkoli obsojati? Zaradi bombe nekega Palestinca ,ki je ostal brez vsega in zivi celo zivljenje v taboriscu?

Ti obsodis vsako bombo ,ki pade komu na glavo v Iraku? Afganistanu? Ves koliko ljudi je umrlo pri taksnih napadih v zadnjih 20 letih in koliko je umrlo pri prvem napadu na Irak?
priden.gif

Ampak spreminjati pa znaš temo, enkrat za spremembo si dopovej da ste največ svojih sami pobili, Zahod je pobil kvečjme kakšnih 10%, ostalo ste se sami, ampak ni problema kar dajte, ti Brgo pa vse čestitke za post, vsekakor bo zopet udarilo, samo kam bodo šli, v EU jih ne bo več nihče odprtih rok sprejel.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Britain may need... Torej gre za ugibanje. Seveda je problem, ampak povečanje števila priseljenvev je zgolj ena izmed rešitev.
IMO edina možna rešitev - razen, če bo iz danes na jutri na milijone žensk obesilo svoje kariere na klin in vzgajalo otroke. Na žalost naš pokojninski/zdravstveni sistem temelji na vedno večji bazi delavstva (kar seveda ni realno, saj nek limit mora obstajati), torej je možna zgolj sprememba teh dveh sistemov, česar pa večina prebivalstva na bo sprejela odprtih rok, saj spremembe ne bodo na boljše.

IMO največjo težavo tu predstavlja nasprotovanje velikega dela Evropejcev k še večji povezanosti EU (federacija alla Združene države Evrope): VB, Nemčija, Francija so na dolgi rok enostavno premajhne države, da bi lahko konkurirale Indiji, ZDA, Kitajski - to luknjo lahko filaš s priseljenci iz Afrike, lahko pa EU še bolj povežeš. Na žalost pa populistom ne ustreza nobena od teh dveh možnosti.