brezžična tipkovnica s koleščkom

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_737_701010_Logitech_diNovo_Edge

TouchDisc™ ... a je to, to? Neki čudn piše
smile-1.gif

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
ŽE tako mi je dolgo trajalo, da sem se odločil za brezžično miš. Tipkovnicam zaeknrat še ne zaupam, doslej so se vse, ki sem jih poskusil počasi odzivale. Je pa res, da nismo stale 190 €
smile-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
470
83
Izkušenj z temi tipkovnicami nimam nobenih. Mi pa razni "drajs ploščki" in okoli obrnjene miške ne grejo ravno najbolje in si ga za vsakdan nebi nikakor omisil. Na prenosniku se nekako preživi.
Trenutno uporablam klasično brezžično tipkovnico z nekaj multimedijskimi funkcijami, katere sploh ne uporabljam in Logitech MX Air miško. Vkolker imaš podobne navade kot jih imam sam (internet, IP TV, kakšna urca resnega dela dnevno) razmisli tudi o tej kombinaciji.
Res imaš 2 ločeni enoti nekam za odložit a se navadiš. Med to miško in klasično ni primerjave, sploh če je eden od na PC priklopljenih ekranov TV.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
trenutno sem zadevo rešil tako, da sem kabel od miške malo podaljšal in kar funkcionira. bo wireless sedaj lažje še malo počakal:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vizuelno je res lepa, sam če pa dost tipkaš pa se mi zdi premajhna. pač odvisno kaj vse počneš pred tv-jem:)

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
470
83
Ni treba prav nič geek biti. Sem daleč od tega kar si pod tem izrazom predstavljam.
Logitech MX Air in dnovo EDGE sta zelo uporabna izdelka z res precej slano ceno. Za mizo se tega ne rabi. Za v dnevno pa zelo uporabno.