BREMSBELAG PRÜFEN

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Tako pa sem zamenjal ploščice
smile-1.gif

Samo za lučko na armaturki bo treba priklop na računalnik ali bo dovolj da odklopim akumulator
sprasujem se.gif

Pa še slika stare ploščice, ki pa žal nima več senzorja obrabe, ostale so šele žice
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Tako pa sem zamenjal ploščice
smile-1.gif

Samo za lučko na armaturki bo treba priklop na računalnik ali bo dovolj da odklopim akumulator
sprasujem se.gif

Pa še slika stare ploščice, ki pa žal nima več senzorja obrabe, ostale so šele žice
uf-1.gif

tole je pa precej bogo ... si dal postruzit diske?

lucka ugasne sama, ko bos nove ploscice gor zmontiral in staknil konektor ...

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Al se pa zapelji na prvi servis in daj softwersko izklopit lučko.

Pa ko si že ravno tam, naj ti še opozorilo za olje pa za vodo izključijo !
stupid-1.gif

kremenko1

Pripravnik
9. feb 2015
49
0
6
Se strinjam, glede na obrabo ploščice morajo bit diski že res zelo bogi. Vsak pameten mehanik bi ti MORAL svetovati menjavo diskov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
najbrž so dali več kot dvoje ploščic skozi. jaz sem že pri menjavi prvih cincal, ko bo treba sedanje (druge) menjat vem da me čakajo tudi diski.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Avto je bil kupljen pred kratkim, tako, da se vidi kako skrben je bil prejšnji lastnik
10.gif

Sedaj so bili diski poravnani in nimajo več roba, pri naslednji menjavi se menja v kompletu
smile-1.gif

Pa še to, lastnik je bil ljubljančan, tako, da nebi kir kaj pametoval
evil.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Avto je bil kupljen pred kratkim, tako, da se vidi kako skrben je bil prejšnji lastnik
10.gif

Sedaj so bili diski poravnani in nimajo več roba, pri naslednji menjavi se menja v kompletu
smile-1.gif

evil.gif

ce je bil ljubljancan, pol pa u redu. sam da ni bil ljubljanski stajerc
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
10.gif

smile-1.gif

evil.gif
Ti si pa tak skrben, da si jih dal podrejati, namesto da bi jih takoj zamenjal.
priden.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Upam da nimaš seda 2mm debelih frizbijev.
Drejalo se je včasih enojne diske.
Sedanje ventilirani pa imajo tako malo mesa, pa drejarji tudi ne delajo tega več zastonj, tako da je bolje kupiti nove pa menjat
Pa upam da si/ste vodila tudi kaj spucal in namazal

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Fantje jaz sem vas vprašal, zakaj gori ta lučka v prvem postu
wink-1.gif

Lahko pa vam povem, da sem že veliko ploščic zamenjal in dal diske podrejati, pa je vse normalno špilalo in so še zdržali ene ploščice do kraja, tako da pri drejanju ostanejo dovolj debeli diski, ti pa govoriš o nekih frizbijih
smile-1.gif

Če kirega kaj zanima, je bilo treba samo pobrati zunanji in notranji rob, tako, da niso bili tako zdrajsani
smile-1.gif

Zaradi mene lahko menjujete diske na pol porabljenih ploščic
smile-1.gif

Jaz jih menjam, ko so res zanič
wink-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Na diskih itak piše, do katere debeline jih lahko uporabljaš-stružiš.
Sem jih v tridesetih letih že kar nekaj podrejal, pa ni (še) noben zatajil.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
V čem je sploh fora drejanja diska? Da sedaj zapravljaš denar z namenom, da jih letos ne boš rabil kupiti novih, ampak še le drugo leto? Verjetno so tudi že bili drejani, al pa so tak slabe kvalitete, da je stanje že takšno kot prikazuje slika.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
V čem je sploh fora drejanja diska? Da sedaj zapravljaš denar z namenom, da jih letos ne boš rabil kupiti novih, ampak še le drugo leto? Verjetno so tudi že bili drejani, al pa so tak slabe kvalitete, da je stanje že takšno kot prikazuje slika.

dreja se samo rob ...

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

@eriks ti je odgovoril kako se drejajo diski.

Fora je v tem, da popraviš disk, ki je še naprej uporaben, zakaj bi pa metal denar stran, če je še disk vredu in na sliki je razvidno da so imeli diski rob.