BRAVO NAŠI ORLI!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Zgleda pa da si največji butl prav ti, ki ne ločiš real lifea od navideznega na forumu.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
ni zaprla ust.... en posrečen letošnji rezultat še vedno ni nič v primerjavi s kontinuirano formo in rezultati naših skakalcev, ki delujejo ekipno in ne individualistično.

Kar se tiče Tine, že večkrat sem povedal da mi gre na bruhanje njen ubrisan karakter. Po vseh tistih lanskoletnih kreganjih z Vonnovo, smučarsko zvezo, problemih z avtomobilskimi sponzorji, po preveč popitih kavah, krivdah Kuncev, Zajcev, serviserjev, teptalcev snega, modrcih, grozilnih pisem... po vseh teh njenih izpadih in povzročanju scen ala "jaz sem najpomembnejša na svetu", se mi je zagabila.

In Prevc dokazuje da je lahko fenomenalen športnik, ki je hkrati skuliran in na realnih tleh tudi brez super pogodb in zganjanjem "attention whorizma".
kontinuirana forma lani, deluje ja invidualistično ampak s kom pa naj teluje ekipno sama s seboj? kreganje z zločincem lovšetom? ja ti si hecen ni kaj.

drugače pa kar s takimi skoki naprej na OI

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Ni važno, al si komunist ali desničar, butli se vedno zavohajo med sabo.

Al pa pedri...glede na to da tko preferirajo moske (skakalci, fuzbalerji) in jim gre Tinca tako v nos... Pa se wannabe bikerji pa to... ne vem no, pejta cimprej na ta pir pa se povohajta
evil.gif

Tina ima letos več mišične mase kot ti in jaz skupaj. Torej je bolj desc kot baba, pa jo še vedno preferiraš.
Duhovičenje ti ne uspeva. Onslow je bil vsaj originalen v svojem komentarju.

@skala: ma ja, nisem mislil idiota Lovšeta. Se pa spomnim da je imela tudi brez Lovšeta kar nekaj problemov s SZS in so se ji morali vsi po vrsti prilagajati in klanjati, celo sponzorji SZS.
Skratka, zafnana je. Kar pa še ne pomeni da ji lanske forme ne priznam. Ampak zame še zdaleč ni ultra uber alles najboljša smučarka ever.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je pravi športnik tale Prevc, na pa tisto koroško-italijansko jokcanje in afnanje.

467716-post_slo.gif

bi te kar na pir peljal pa čeprav si ta-zajeban komunist
grin1.gif

A ni to lepo?

hahaha, si me nasmejal
aplauz.gif

rad se takole nasmejim na svoj račun.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
No ja, jaz sem vesel tudi za uspehe skakalcev ali pa NK Maribor.

In nekak ne delim ljudi na to, kdo koga voli ali pa kdo koga poriva, ampak povsem enostavno na tiste, ki so v redu in na butle. In zgornja dva je povsem enostavno umestit.

Zato pa sta oba na mojem seznamu *** Ignoriran uporabnik ***, zato te v prihodnje naprošam, da ne citiraš več njunih postov, ker potem se mi te nebuloze prikažejo.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Naceloma menim isto kot ti, navijam za vse nase ne glede na tip sporta, ampak tokrat nisem mogel da ne bi. Zakaj bi se sparal ce se oni ne...

Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
No ja, jaz sem vesel tudi za uspehe skakalcev ali pa NK Maribor.

In nekak ne delim ljudi na to, kdo koga voli ali pa kdo koga poriva, ampak povsem enostavno na tiste, ki so v redu in na butle. In zgornja dva je povsem enostavno umestit.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Duhovicenje? Kdo pa duhovici? Mogoce ti, jaz sem povedal to kar menim glede na prebrano.

Tina je pa zenska ne glede na misicno maso, tvoja duhovicenja o tem kak dec da je, so prav pateticna... Ce ze v vsaki babi vidis deca ti kupim letno karto za kako rugby ligo pa se pojdi naslajat... pa se kolega vzami s sabo...

Pa se to: valda da jo preferiram, saj je smucarka kot je se nismo imeli, kaj ti ni jasno?

Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:

Al pa pedri...glede na to da tko preferirajo moske (skakalci, fuzbalerji) in jim gre Tinca tako v nos... Pa se wannabe bikerji pa to... ne vem no, pejta cimprej na ta pir pa se povohajta
evil.gif

Tina ima letos več mišične mase kot ti in jaz skupaj. Torej je bolj desc kot baba, pa jo še vedno preferiraš.
Duhovičenje ti ne uspeva. Onslow je bil vsaj originalen v svojem komentarju.

@skala: ma ja, nisem mislil idiota Lovšeta. Se pa spomnim da je imela tudi brez Lovšeta kar nekaj problemov s SZS in so se ji morali vsi po vrsti prilagajati in klanjati, celo sponzorji SZS.
Skratka, zafnana je. Kar pa še ne pomeni da ji lanske forme ne priznam. Ampak zame še zdaleč ni ultra uber alles najboljša smučarka ever.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
V glavnem, čeprav je bila okrnjena konkurenca je to verjetno največji ekipni uspeh v zgodovini naših skokov. Upam, da Pero zadrži formo do konca Sočija.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Ce ze v vsaki babi vidis deca ti kupim letno karto za kako rugby ligo pa se pojdi naslajat... pa se kolega vzami s sabo...

Snecer, lej ka nama je reku da naju bo kupil karto za rugby ligo. A greva? Najbolji časti. Jaz ciljam na tole spodaj:

ali pa

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ups, šele zdaj videl kaj je Notranjc napisal....se opravičujem. Post bom pa pustil zaradi zanimivih youtube posnetkov
smile-1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Ce ze v vsaki babi vidis deca ti kupim letno karto za kako rugby ligo pa se pojdi naslajat... pa se kolega vzami s sabo...

Snecer, lej ka nama je reku da naju bo kupil karto za rugby ligo. A greva? Najbolji časti. Jaz ciljam na tole spodaj:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AfkKjATCu4E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ali pa

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/d9pXVmSydaM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Da vsaj 1x gledaš šport v miru, brez, da te v gatah tišči?
priden.gif

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.